BootBootBoot

Schiffe Angebot Schule Geschäftlich Gruppe Einzelbucher Schlafschiff Event Über uns Information Kontakt Angebot anfordern Völlig unverbindlich! Immer der erste zu wissen?
Angebot anfordern Über uns Schiffe Angebot
Schule Geschäftlich Gruppe Einzelbucher Schlafschiff Event
Information Kontakt
Lauwerszee
Mehrtägige Törns 20 Personen
Tagesfahrt 36 Personen
Abfahrtshafen Harlingen
Fahrgebiet IJsselmeer,
Waddenzee

Lauwerszee

Welkom aan boord van klipper Lauwerszee. Aart en Anna heten u van harte welkom op hun prachtige schip. De klipper Lauwerszee zeilt sinds januari 2013 vanuit Harlingen over de prachtige Waddenzee en IJsselmeer.

De Lauwerszee is een comfortabele klipper met goede zeileigenschappen. Het schip heeft een prachtige scheepse uitstraling gecombineerd met alle gemakken van deze tijd!

Voor in het schip bevindt zich een gezellige ruime salon, met veel zitruimte. Het schip beschikt over een goed uitgeruste open keuken met 2 koelkasten, een vriezer, vaatwasser, horeca koffiemachine en een 6-pits gasfornuis met een grote elektrische oven.

Alle hutten zijn voorzien van centrale verwarming, stromend water en een grote wastafel. Alle bedden zijn voorzien van een dekbed en kussen. Verder beschikt het schip over 2 douches en 2 wc’s. En er is WIFI en een biertap aan boord.

De Lauwerszee is een brede klipper met een handzaam tuig. De breedte zorgt naast veel ruimte ook voor een goede stabiliteit. U hoeft dus niet bang te zijn voor zeeziekte. Ervaring met zeilen is niet vereist. U kunt er voor kiezen actief mee te zeilen of lekker in de zon te relaxen. Er is ook een regen-/zonnetent aanwezig waarmee een deel van het dek overdekt kan worden.

De eigenaren Anna en Aart varen zelf op het schip en beschikken over ruime ervaring en brengen u graag naar de mooiste plekjes op de Waddenzee!