BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact

Groepsverhuur

Aan groepen - zowel zakelijk als particulier - verhuren wij klassieke schepen voor iedere gelegenheid, compleet met ervaren, gastvrije bemanning. Kookt u liever zelf of kiest u voor een geheel luxe verzorging? Uitwaaien op het IJsselmeer, droogvallen op de Waddenzee of genieten van een mediterrane tocht? Zeilevenement? Laat u verbazen over de mogelijkheden die BootBootBoot biedt en neem vrijblijvend contact met ons op.

Dagtocht

Er zijn talloze gelegenheden te bedenken om voor een dag of dagdeel een zeilboot te huren! Denk aan een verjaardag, een zakenuitje, een dagje uitwaaien, een feest, een vrijgezellendag, vergadering, trouwerij, afscheid, een workshop, kortom... De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt ervoor kiezen om zelf voor hapjes en drankjes te zorgen, maar u kunt ook gebruik maken van de mogelijkheden voor catering.

Meerdaagse tochten

Een weekend, midweek of week het water op met vrienden, familie, collega’s, zakenrelaties, sportclub, vereniging of schoolgroep? Vergaderen, trainen, leren, of simpelweg genieten van vrije tijd en elkaar in de natuur? Het kan allemaal. Als u een langere periode boekt, kunt u uw zeiltocht prima combineren met stedentrips, culturele bezoekjes of bijvoorbeeld droogvallen op de Waddenzee.

Het maakt niet vanaf welke haven u vertrekt, er zijn activiteiten te over. Uiteraard is het programma altijd afhankelijk van het weer. Wilt u meer informatie? Kijk rustig rond op onze website of neem contact met ons op.

Hoe huur ik een schip Schepen Offerte