Groepen

Huur een historisch zeilschip met bemanning

Zin om gezellig met z’n allen weg te gaan? Huur een prachtig historisch zeilschip voor je groep, compleet met deskundige, gastvrije bemanning. Laat de hectiek lekker aan wal en waai samen uit op het IJsselmeer, val droog op de Waddenzee, doe mee aan een zeilevenement of organiseer een themaweekend. 

BEKIJK DE SCHEPEN

Samen is het nieuwe alleen

Steeds meer mensen leven alleen en richten hun leven in naar hun individuele wensen. Juist daarom is het zo fijn om af en toe even exclusieve aandacht voor je familie, vrienden of team te hebben. We gaan natuurlijk zelf ook af en toe varen en weten uit ervaring dat je eenmaal aan boord snel de tijd uit het oog verliest. Dan ontstaat er waardevolle tijd en aandacht voor elkaar. 

OVER ONS

Hoe werkt dat allemaal?

Je huurt een schip voor een dag, weekend, midweek of week. De gastvrije bemanning verwelkomt jullie aan boord en geeft uitleg. Samen bepaal je de route, die altijd afhankelijk is van het weer. Een langere tocht kun je prima combineren met stedentrips of de Wadden. Wie zin heeft helpt mee met het hijsen, stellen en strijken van de zeilen en het navigeren. 

MEER INFO

Ideeën voor tochten

Er zijn eindeloos veel redenen te bedenken om het water op te gaan. Een kleine greep:  vier je verjaardag aan boord, of je jubileum. Doe een teamuitje, houd een vrijgezellenfeest of vergadering. Trouw aan boord. Neem afscheid. Geef een workshop. Of ga gewoon gezellig tijd doorbrengen met je familie of (sport)club. 

Kortom... grenzeloze mogelijkheden. 

VRAAG OFFERTE

Eten en drinken

Je kunt zelf alle boodschappen meenemen of ze laten bezorgen aan boord. Lekker samen kokkerellen. Ieder schip heeft een volledig ingerichte kombuis. Gezellig! 

Als je daar juist geen zin in hebt, kun je ook kiezen voor catering en je laten verwennen door een kok. 

All Inclusive Weekend

Klinkt het allemaal leuk maar heb je geen zin om veel te organiseren? We maken het je graag makkelijk. Bij een All Inclusive Weekendarrangement betaal je een vaste prijs per persoon. Je hoeft niets anders te doen dan in te schepen en simpelweg te genieten! 

ALLES OVER ALL INCLUSIVE