Slaapschip

Bijzonder logeren

In het vaarseizoen, zo ongeveer van april tot en met oktober, zijn al onze schepen te huur voor zeiltochten. Maar ze zijn ook beschikbaar als bijzondere slaapaccommodatie voor je groep. Je logeert dan aan boord van de historische schepen en maakt gebruik van alle moderne voorzieningen, zonder te varen. 

Een aantal schepen reist na het seizoen af naar de grote steden. Het is een geweldig gezicht om de machtige klippers in een stadse omgeving te zien liggen. Verras je vrienden, familie of vereniging met een betaalbaar en uniek logeerplekje voor jullie volgende weekend weg.  

Klippers in de stad

Op onderstaande schepen kun je ook buiten het vaarseizoen logeren. Kies je voor het wereldse Amsterdam, het pittoreske Leiden,  het oer-hollandse Groningen? Of voor de stad die door The Wall Street Journal is uitgeroepen tot coolste stad van Nederland: Rotterdam?

RotterdamSybaris
LeidenKorevaerDe Vrouw Dina
Groningen: Nova Cura, Mars
AmsterdamDe LisOverwinningChateaurouxStore Baelt

Naast bijzonder is het ook nog eens heel betaalbaar! De prijzen zijn afhankelijk van het schip en van de grootte van je groep. Neem daarom contact op om te weten wat het tarief is voor jouw droomstedentrip. 

BEKIJK DE SCHEPEN

Hoe werkt dat?

Een slaapschip boeken is makkelijk. Je geeft de periode, het aantal personen, de benodigde voorzieningen en de schepen van je voorkeur bij ons aan. 

Het schip staat exclusief voor je gezelschap ter beschikking. Eenmaal aan boord word je hartelijk ontvangen en rondgeleid. Op de schepen in de stad ligt een uitgebreide informatiemap voor je klaar, waarmee je plannen kunt maken voor je verblijf. 

Er is altijd iemand aanwezig aan boord, in een apart gedeelte van het schip. Je hebt dus alle privacy met je groep, maar kunt wel terecht voor eventuele vragen.


VRAAG OFFERTE

Een groep vertelt

"Ieder jaar gaan we met z’n allen naar het filmfestival. Heerlijke dagen, maar het is altijd weer een gedoe om na de films thuis te komen en de volgende dag de reis weer te moeten maken. Een hotel is best prijzig. Dit jaar hebben we voor het eerst gelogeerd op een slaapschip en dat is ons erg goed bevallen. We hadden het schip exclusief voor onze groep. 

Zo zorgeloos om de tijd niet in de gaten te hoeven houden. We hadden een fijn, huiselijk gevoel op het schip en het was prima betaalbaar. Dit houden we er in!"

MEER INFO