Details
Reis opties
Delen

50+ & Sail: IJsselmeer-route

Actief ontspannen op een extra comfortabele zeilreis

Het IJsselmeer, de voormalige Zuiderzee, heeft vele gezichten. Het is natuurlijk het paradijs bij uitstek voor de vele zeilliefhebbers. Maar ook als je houdt van natuur, een rijke geschiedenis, mooie stadjes, gezellige kroegjes en terrasjes heeft het IJsselmeer je veel te bieden. In 2021 maakt de Sybaris een zeilreis op dit uitgestrekte meer, speciaal voor 50-plussers. Deze mooie reis trapt af met een bezoek aan een van de parels van de Waddenzee, bijvoorbeeld Texel. Je mág helpen bij het reilen en zeilen van de stoere klipper, maar niets moet. Wil je meehelpen bij het hijsen of strijken van de zeilen? Een poosje aan het roer? Of juist relaxed genieten van alle bedrijvigheid aan boord? Het kan allemaal!

Extra comfortabel zeilen
Tijdens deze reis verblijf je in een ruime tweepersoonshut. Elke hut heeft naast een wastafel met koud en warm water zelfs een eigen douche en toilet. De meereizende kok bemant de kombuis, en tovert de heerlijkste maaltijden voor je op tafel. Doordat de groepen wat kleiner zijn, ervaar je nog meer ruimte.  


Hoe werkt het?

  • Klik onder de reisopties op de reisdatum van je voorkeur. 
  • Lees alles over de toproute die jullie gaan afleggen en wat er allemaal bij de reis is inbegrepen.
  • Reserveer jouw plaats aan boord.  
Zorgeloos boeken met Corona-garantie
Kan een geboekte reis niet doorgaan vanwege Corona-maatregelen? Dan kun je gewoon kosteloos annuleren, of je reis verplaatsen naar een andere datum. Want zeilen: dat doe je zonder zorgen.


Ook interessant
Ook andere mooie vaargebieden van Nederland ontdekken? Ga dan mee met 50+ zeilreizen over de  unieke Waddenzee met de gezellige Spes Mea. Of zeil aan boord van de  'groene'  klipper Boekanier over de Wadden en door dé watersportprovincie bij uitstek, Friesland. Tijdens de VOC-reizen aan boord van de Sybaris kom je meer te weten over de rijke geschiedenis van VOC-stadjes aan het IJsselmeer en scheepvaart in de Gouden Eeuw.

Blog: Wie is die 50-plusser?


Reis opties

Geen reis opties beschikbaar