Details
Reis opties
Delen

Blues & Sail

Zorgeloos boeken met Corona-garantie
Kan een geboekte reis niet doorgaan vanwege Corona-maatregelen? Dan kun je gewoon kosteloos annuleren of  verplaatsen naar een andere datum.


Bluescruise over de Waddenzee


Houd jij ook zo van live (blues)muziek in een kroeg of club, maar kun je ook genieten van de weidsheid van het water, de wind door je haren? Meld je dan aan voor de Bluescruise. Tijdens dit jaarlijkse muzikale evenement maak je samen met bluesbands en (blues-)muziekliefhebbers aan boord van een historisch zeilschip een weekendtocht van Harlingen naar Terschelling en vice versa. Een unieke ervaring die je een keer beleefd moet hebben!

Volle zeilen, swingende blues

Vrijdagavond kom je aan boord in Harlingen en maak je kennis met het schip, de bemanning en de andere gasten. Je kunt dan al genieten van de diverse bluesbands die in Harlingen bekende en minder bekende blues hits laten horen. Zaterdagmorgen zet je koers naar Terschelling. Zeilervaring is niet nodig; er is ervaren bemanning aan boord die alles uitlegt. Iedereen mag meehelpen om de zeilen te hijsen, overstag te gaan, etc. Na een prachtige zeildag op de Waddenzee meren de schepen af in de haven van Terschelling. Na het diner aan boord treden de bluesbands op in verschillende cafés in het dorp West-Terschelling. ‘s Zondags zeil je samen weer terug naar Harlingen.

Reis opties

Geen reis opties beschikbaar