Details
Reis opties
Delen

Familiereis op driemastschoener Vrijheid

All-inclusive

Zeilen is vrijheid! Tijdens deze geweldige 7-daagse all-inclusive zeilreis ontdek je zelf waarom het prachtige historische zeilschip Vrijheid haar neemt heeft gekregen. Samen met een aantal andere gezinnen nemen schipper Ruud en zijn matroos je mee op avontuur. Met het schip als jullie varende vakantiehuis verken je alle geheime plekjes van het IJsselmeer en de Waddenzee. De kinderen vinden elkaar al snel. Na het inschepen promoveren jullie tot bemanningslid. Iedereen mag helpen met het reilen en zeilen aan boord. Zeilervaring heb je daar niet voor nodig. De ervaren, gastvrije bemanning legt precies uit hoe alles werkt. Het schip is uitgerust met alles wat je maar nodig hebt, met als kers op de taart: een heuse Finse sauna. 


Te land, ter zee, en iets er tussenin
Deze machtige zeilreis brengt je over het IJsselmeer en de Waddenzee naar pittoreske havenstadjes, eilanden vol natuur en uiteraard naar de trots van Nederland: de Wadden. Het thuis van vele zeehonden en andere dieren. Het magische culturele erfgoed dat soms land is en soms zee. Dat betekent: droogvallen en wadlopen. De schipper heeft alle benodigde vrijstellingen om jullie te laten genieten van dit bijzondere gebied. Terwijl het schip wacht tot het tij weer opkomt, maken jullie een bijzondere wandeling over de bodem van de zee. Met een beetje geluk komen jullie terug aan boord met zelf gevangen garnalen.    


De buiken vol, de hoofden leeg
Terwijl jullie lekker aan het zeilen of relaxen zijn, verricht de scheepskok haar wonderen in de kombuis. Zie je het voor je? Een zomeravond aan boord. Het was een mooie dag. De zon scheen, er stond wat wind en jullie maakten een mooie tocht naar de Wadden. De kinderen mochten met de kapitein achter het roer staan. Rode konen van inspanning, stralende snoetjes en een trotse grijns. Rozig van de heerlijke buitenlucht eten jullie je maaltijd aan dek. De zon zakt al een beetje. Het water kabbelt, meeuwen vliegen langs de horizon. Rust. Tijd voor goeie gesprekken, vrolijke spelletjes en zorgeloze ontspanning. Wat zul je lekker slapen in je comfortabele hut.  


Korting op deze zeilvakantie!
Kinderen tot 4 jaar reizen gratis. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar krijgen 50% korting op de reissom!

Vragen over zeilen met kinderen? Lees het artikel en krijg antwoord op de drie vragen die ouders altijd stellen.


Klik hieronder op Reisopties voor meer informatie over de inhoud van deze avontuurlijke familiereis. Voor alle reizen geldt uiteraard dat wij de RIVM-regels volgen.


DEZE REIS IS VOL. Wil je toch graag op zeilvakantie? Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.


Reis opties

Geen reis opties beschikbaar