Details
Reis opties
Delen

Klooster op het water - Gulden Belofte

Kom aan boord van de Gulden Belofte en gooi letterlijk en figuurlijk de trossen los! Luister naar het kabbelende water en het klapperen van de zeilen en verder helemaal niets.... Genoeg stilte om tijdens een 1- of 2-daags verblijf aan boord weer...

Lees meer

Reis opties

08-08-2020 / 09-08-2020

Vanaf €295,00

Inschepen
10:00
Ontschepen
17:00

We hebben vandaag de dag veel ruis om ons heen, veel geluid en informatie. Onze hersenen en zintuigen worden overspoeld. Stil worden is bijna niet mogelijk, terwijl we dat soms zo hard nodig hebben. Om te kunnen ontspannen en reflecteren.

Stilte is een voorwaarde is om te kunnen luisteren naar jezelf. Door tijd voor jezelf te nemen, je naar binnen te richten. De antwoorden op (zowel grote als kleine) vraagstukken in je leven te horen. Jij weet alles over jezelf en dus ook wat goed is voor je.

Als we zijn uitgevaren beginnen we met een mooie simpele oefening om je op weg naar de stilte te helpen, naar de acceptatie van wat er is.

Stil zijn, tot jezelf komen, diep ademhalen en genieten, een klein beetje actie in de vorm van bij het zetten of opbergen van de zeilen en voor de liefhebbers een natuurlijk een uurtje yoga.

Kortom : 2 dagen terug naar jezelf, en genieten van buiten zijn, stilte, mooie natuur en heerlijke vegetarische gerechten.

Reserveer