BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
d'Eersteling
Meerdaags 20 personen
Dagtocht 30 personen
Vertrekhaven Harlingen
Vaargebieden IJsselmeer,
Waddenzee

d'Eersteling

Beleef de ultieme vakantie op dit vakantieschip. d’Eersteling is een uiterst comfortabel zeilschip met ruime hutten, een gezellige salon en een kombuis met uitzicht op het water. Als de zeilen zijn gehesen en het schip op koers ligt, is er volop tijd voor andere activiteiten

Het teakhoutendek is uw verwarmde terras en nodigt bijzonder uit om eventjes de ogen te sluiten en te genieten van de zon of weg te duiken in een goed boek.
d’Eersteling is een stabiel zeilschip, dat niet extreem scheef gaat. De banken op het middendek bieden eersterangs uitzicht op het water. Ook het verhoogde achterdek met bankjes zijn een favoriete plek. Uiteraard voldoet het hele schip aan de laatste veiligheidseisen.

d’Eersteling heeft 20 slaapplaatsen, verdeeld over 4 hutten. Er zijn 4 hutten voor 2 personen. De 4 andere hutten bieden plaats aan 3 gasten en zijn ideaal voor ouders met een kind. Ook is er overal verwarming, ruimte voor bagage en een wastafel. Het sanitair is compleet vernieuwd, nieuwe toiletten en nieuwe douches (met vloerverwarming).