BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Flying Dutchman
Meerdaags 26 personen
Dagtocht 60 personen
Vertrekhavens Belfast,
Edinburgh,
Oban
Vaargebieden Engelse kust,
Ierse kust,
Schotse kust

Flying Dutchman

De Flying Dutchman is gebouwd in 1903. Zij is na vele omzwervingen met deskundigheid en liefde voor detail gerestaureerd. Geheel voorzien van moderne navigatie-/communicatieapparatuur en adequate reddingsmiddelen.

Zij is volgens internationale veiligheidsvoorschriften wereldwijd gecertificeerd.

Bij de renovatie van het interieur zijn comfort en sfeer de uitgangspunten geweest. De mahoniehouten betimmering roept de sfeer op van verre landen en vervlogen tijden. De hutten zijn uitgerust met luxe sanitaire voorzieningen zoals eigen douche, toilet, airconditioning en verwarming. Buiten is er een groot dek met genoeg banken en tafels om van uit verschillende plaatsen heerlijk van de natuur en buitenlucht te genieten en er is voldoende ruimte om gezamenlijk zowel binnen als buiten te eten.

De salon
Het voorste dekhuis is voor de gasten als dagverblijf ingericht. De banken met gezellige tafels bieden genoeg plaats voor alle gasten. Hier vind u ook de muziekinstallatie en een kleine maar gezellige bar.

De hutten
De Flying Dutchman heeft 11 tweepersoons- en 1 vierpersoonshut. In totaal kunnen er 26 gasten slapen. Alle hutten zijn voorzien van stapelbedden. Elke hut heeft een eigen douche en toilet, centrale verwarming en centraal aangestuurde airconditioning.

Het dek
Het achterdek is verhoogd en met hout bekleed. Aan dek staan tussen de twee dekhuizen 3 ruime tafels met vaste, beklede, banken. Hier is plek genoeg om gezamenlijk te eten en te ontspannen. Een vaste overkapping zorgt ervoor dat u ook bij regen droog buiten kunt zitten.

Op het achterdek rondom het stuur zijn zitgelegenheden. Op het voordek staan nog 2 banken.