BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Klaas van Twillert

Schipper: Klaas van Twillert

Klaas van Twillert, ruim 25 jaar bekend in de charterwereld, bracht 14 jaar geleden tallship Flying Dutchman in de vaart.
Hij heeft twee passies: zeilen en Schotland. Die passies deelt hij met zijn passagiers. ‘Wie wil, mag aan het roer staan, in het want klimmen en meehelpen de zeilen zetten’, stelt Klaas. ‘Maar niets moet. Wie liever een boek leest, uitkijkt over het water of met de ogen dicht van de zon geniet, is net zo welkom.
Ik wil samen met mijn crew mensen laten kennismaken met deze bijzondere manier van reizen door Schotland. En als het goed is, heeft Schotland aan het eind van die reis je hart gestolen.’
Door de goed op elkaar ingespeelde bemanning aan boord van de Flying Dutchman heerst er altijd een gezellige sfeer. De crew bestaat uit ervaren matrozen waar ook regelmatig de zonen en dochters van de kapitein deel van uit maken. Door hun uitgebreide kennis, hun hulpvaardigheid en vriendelijkheid staat de crew garant voor een onvergetelijke reis.