BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Gaby Koomen

Schipper: Gaby Koomen

Sinds 2011 ben ik eigenaar van zeilklipper Nieuwe Maen. Het heeft mijn leven verrijkt. Daarvoor was ik zwem instructrice in buiten baden en voor de reddingsbrigade. Op iets nieuws zeg ik vaak: "Ach dat doe ik wel even, alleen nog even weten hoe“. Dankzij die hang naar de uitdaging van iets nieuws volg ik cursussen voor leefomgeving, de natuur, coaching bedrijfshulpverlening en gastheerschapscursussen.

Ik vind het belangrijk om milieubewust en duurzaam te ondernemen en leef de richtlijnen na volgens de green key. Door het varen met de Nieuwe Maen heb ik meer waardering voor basis elementen. Het is in onze maatschappij letterlijk schipperen met tijd, contacten, prioriteiten stellen etc.. Terwijl het toch gewoon heerlijk is om tijd voor jezelf en elkaar te hebben?

Mensen vragen mij wel eens of de groep zich niet gaat vervelen aan boord. Door de snelle wereld en vele prikkels ervaren we niet dat 'verveling' juist creatief maakt.