BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Ab van Hasselt

Schipper: Ab van Hasselt

Ab van Hasselt, ofwel Schipper ‘Ab’, kocht het zeilschip Nil Desperandum eind 2004. Na jaren als zetschipper te hebben gevaren (in dienst als schipper) besloot hij het avontuur aan te gaan en zijn eigen schip te kopen. Het werd gelijk een flink schip, de 36 meter tellende 3 mast klipper uit Stavoren.

Ab staat bekend als gezellige schipper, hij heeft graag contact met zijn gasten en doet tijdens het zeilen vaak een rondje over het dek en maakt hier en daar een babbeltje. Regelmatig komt ook de gitaar tevoorschijn en kun je het al van verre horen: Ab is in de haven!

Samen met zijn maat neemt Ab u mee naar de mooiste plekjes op het IJsselmeer en de Waddenzee. Door zijn jarenlange ervaring zit hij vol met boeiende verhalen die hij graag met u wil delen. ’s Avonds is het gezellig toeven in de ‘kuip’, een warm zonnetje schijnt nog net over de haven, een drankje erbij en al gauw komen de mooiste verhalen los…