BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Judith de Bruijn

Schipper: Judith de Bruijn

Ik ben elke zomer de schippersvrouw. Ik help, kook, luister en regel wat er geregeld moet worden. Mijn ouders werden verliefd tijdens een tocht op een Tjalk, mijn afstuderen vierde ik op een Klipper en nu ga ik zelf varen. Tenminste, tijdens de zomermaanden. Daarbuiten woon ik in Utrecht en werk als dagvoorzitter op congressen. Een heerlijke afwisseling.


Paul Wijk

Schipper: Paul Wijk

Ik vaar al mijn hele leven. Op mijn 18e begon zonder enige ervaring als matroos op de driemaster de Nil Desperandum en drie jaar later was ik schipper. Een geweldige tijd vol prachtige avonturen, waar een einde aan kwam doordat ik vader werd en niet meer maandenlang van huis kon blijven. Toen volgden vele jaren als kapitein op de binnenvaart en voer ik met grote schepen over de Europese wateren.

Met de aankoop van de Nova Cura keer ik terug naar mijn oude liefde. Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis van en liefde voor het zeilen over te dragen aan iedereen die aan boord komt. En voor jouw verhalen sta ik altijd open!