BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Ortolan
Meerdaags 32 personen
Dagtocht 45 personen
Vertrekhaven Stavoren
Vaargebieden IJsselmeer,
Waddenzee

Ortolan

De Ortolan is gebouwd als eenmast klipper om vracht te halen uit de landen rondom de Oostzee. De ronde lijnen en vormen van het schip maken de Ortolan een snel en betrouwbaar zeilschip. Mede door de breedte van het schip (6 meter) is het prettig zeilen, zelfs in serieus zeilweer.
De comfortabele hutten, per hut voorzien van douche én toilet, maken het schip ideaal voor bedrijfsuitjes en familiefeesten. Maar ook scholieren zijn van harte welkom. Aan boord zijn bijvoorbeeld polsstokken en een zwemtrap aanwezig. Met zijn geringe diepgang is de Ortolan ideaal om met klas of vrienden te gaan polsstokspringen of zwemmen in de binnenwateren. De Ortolan is inmiddels 20 jaar in de chartervaart en heeft naast het varen op het IJsselmeer, Waddenzee en Friese meren, plaatsen als Hamburg, Bremerhaven, Düsseldorf, Duisburg en Frankfurt aangedaan.