BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Cockie Schilperoort

Schipper: Cockie Schilperoort

“Dat wil ik zelf!”, bedacht ik in 1994
Eind jaren tachtig rondde ik mijn studie psychologie af en ging een tijdje helpen op het schip van mijn toenmalige vriend. Ik werd maat, zoals dat heet; ik deed het voordek, hij het achterdek en het roer. Zo leerde ik het vak, in de praktijk. Op een gelukkige dag in 1994 bedacht ik: ‘Dit wil ik zelf!’ Ik had ontdekt dat dit mijn leven moest worden. In januari 1995 kocht ik de Verwisseling. ‘Mijn schip’, zo voelde het meteen. En zo voelt het nog steeds; elke dag opnieuw geniet ik van mijn werk.

Contact met mijn gasten
Niet om te slijmen en uiteraard zijn niet alle gasten even leuk, maar het aantrekkelijkste van mijn vak vind ik het contact met veel en zeer verschillende mensen met uiteenlopende wensen en ideeën. De ene groep wil alleen maar hard zeilen, een andere huurt het schip om eens goed bij te praten, te filosoferen en te luieren. Geen mooiere plek om dat te doen dan op een comfortabel schip in de betrekkelijke stilte op het water en de rust van de vrije natuur.