BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact

Logeren op een slaapschip

Een hockeyteam vertelt:

"We zochten een betaalbare plek om met ons hele team een weekend een uitje te plannen. Het was snel duidelijk dat hotels buiten ons budget vielen. Toen viel ons oog op de mogelijkheid van een slaapschip. Perfect! We hadden het schip voor onszelf, konden koken en alles wat we wilden bezoeken was op loopafstand. ’s Avonds kwamen we ‘thuis’. Dit houden we er in. Dank jullie wel!"

Laat de ideeën maar stromen

  • Een betaalbaar verblijf
  • Geweldige locaties
  • Een sfeervolle ambiance
  • Nostalgie met hedendaags comfort
  • Mogelijkheden voor zelfvoorziening

Waar liggen deze schepen?

In het vaarseizoen van mei t/m oktober zijn al onze schepen beschikbaar als slaapaccommodatie. Een aantal schepen reist na het seizoen af naar Amsterdam, Leiden en sinds dit jaar ook naar de prachtige havenstad Rotterdam. Het is een geweldig gezicht om de prachtige klippers in een stadse omgeving te zien liggen.
Wist u dat Rotterdam door The Wall Street Journal is uitgeroepen tot coolste stad van Nederland en dat Lonely Planet's Best in Travel Rotterdam heeft uitgeroepen tot een van de 10 topsteden van de wereld om in 2016 te bezoeken?

Met hoeveel personen kunnen we aan boord?

Het aantal slaapplaatsen verschilt per schip. Het schip staat exclusief voor uw gezelschap ter beschikking.

Hoe gaat het aan boord?

U wordt hartelijk ontvangen en rondgeleid. Er ligt een uitgebreide informatiemap voor u klaar, waarmee u plannen kunt maken voor uw verblijf. Er is altijd iemand aanwezig aan boord, in een apart gedeelte van het schip. U hebt dus alle privacy met uw groep, maar kunt wel terecht voor eventuele vragen.

Hoe regel ik dit?

Een slaapschip boeken is makkelijk. U geeft de periode, het aantal personen, de benodigde voorzieningen en de schepen van uw voorkeur bij ons aan.
Rotterdam Leiden Amsterdam Enkhuizen

Wat kost dat?

In de wintermaanden hebben de schepen een apart logeertarief. U huurt al een schip vanaf € 25 p.p.p.n. In de weekenden en speciale periodes (bv kerst en oud & nieuw) gelden andere prijzen. Wij maken graag vrijblijvend een passende offerte voor u.

Gasten vertellen:

"Ieder jaar gaan we met z’n allen naar het filmfestival. Heerlijke dagen, maar het was altijd weer een gedoe om na de films thuis te komen en de volgende dag de reis weer te moeten maken. Dit jaar hebben we voor het eerst gelogeerd op een slaapschip en dat is ons erg goed bevallen. We hadden het schip exclusief voor onze groep. Zo zorgeloos om de tijd niet in de gaten te hoeven houden. We hadden een fijn, huiselijk gevoel op het schip en het was prima betaalbaar. Dit houden we er in!"
Hoe huur ik een schip Schepen Offerte