Details
Kaart
Prijzen
Muiden

Antonius

Rustiek en authentiek, dat is bij uitstek de Antonius, een zeilklipper uit 1898 en daarmee een van de oudste nog zeilende schepen van de bruine vloot. Veel klippers zijn in de loop van de tijd gesloopt om plaats te maken voor moderne, snelle gemotoriseerde vaartuigen. Gelukkig werd de Antonius in oude glorie hersteld. Een bijzonder idee, dat dit prachtige schip vroeger turf vervoerde. Nu doet zij dienst als comfortabel charterschip, waar gasten een gevoel van vervlogen tijden beleven. 


Restauraties

In 1982 werd het schip volledig gerestaureerd en omgebouwd tot pleziervaartuig in authentieke stijl. In 1994 volgde een tweede grondige restauratie, waarbij alle mogelijke sanitaire voorzieningen zijn geplaatst. 


Details

Schipper: Carool van de Bilt

Maak kennis met Carool


Ik ben geboren in 1964 in Kockengen. Mijn vader had een scheepswerf en ik groeide op met water en boten. Ik heb een opleiding gevolgd aan de land- en tuinbouwschool maar al gauw kwam ik er achter dat zeilen mijn passie is. Vanaf 1983 ben ik zetschipper geweest op verschillende schepen, totdat ik in 1997 mijn eigen schip heb gekocht.


Het is voor mij belangrijk dat mijn gasten het naar hun zin hebben. We zullen dan ook samen in overleg bepalen waar de reis heen zal gaan. Dit is wel afhankelijk van de duur van de reis en van het weer. Kiest u voor mijn mooie schip de Antonius, dan verwelkom ik u met veel plezier aan boord.


Hartelijke groet en hopelijk tot ziens!”

Specificaties

Aantal personen dagtochten
25
Aantal personen meerdaags
14
Extra personen meerdaags
2
2-persoonshutten
2
4-persoonshutten
1
6+-persoonshutten
1
Douches
1
Toiletten
1
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Muiden (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Friese meren, IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 1.450,- dag / € 4.250,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs