Sie sehen die Website auf Niederländisch. Möchten Sie zu Deutsch wechseln?
You are viewing the website in Dutch, do you want to switch to English?
BootBootBoot Helena trouwen aan boord De Hef

Trouwen aan boord

.

Droomlocatie op het water

De juiste partner is natuurlijk het belangrijkste. De jurk, de ringen, de uitnodiging, zeker ook iets om aandacht aan te besteden. De locatie heeft echter de grootste invloed op de sfeer van jullie huwelijksdag. Die moet bijzonder zijn. Die moet bij jullie passen. Die moet alles bieden wat jullie speciale dag nodig heeft. 

Vier de liefde op een historisch zeilschip, in de sfeer van vervlogen tijden. Jullie huwelijksboot vaart het water op, terwijl je geniet van je receptie, diner en feest aan boord. Je huurt een zeilschip exclusief voor jouw genodigden, compleet met gastvrije bemanning. 

Trouwen op een zeilschip

Sommige van onze klassieke zeilschepen zijn door de gemeente erkend als officiële trouwlocatie. Voor ander zeilschepen kun je eenvoudig een vergunning aanvragen. Dit betekent dat je echt kunt trouwen aan boord. Zie de intieme ceremonie voor je: jullie jawoord,  met uitzicht over het water, het geluid van zeemeeuwen in de verte, een zachte bries door jullie haar. Geen benauwd zaaltje, maar heerlijk buiten in een ongedwongen sfeer.

Hoe regel je zo'n bijzondere huwelijksvoltrekking? Je neemt contact op met een ambtenaar van de burgerlijke stand uit de plaats waar jullie trouwen. Deze komt op jullie dag aan boord en voilà, geregeld. 

Hoe regel je een droomhuwelijk?

Alle historische zeilschepen uit onze vloot ademen de sfeer van vervlogen tijden. En allemaal zijn ze comfortabel, van alle gemakken voorzien en bijzonder. Ze variëren van super-de-luxe tot back-to-basic. Hoe kun je je keuze maken? Geef eerst antwoord op de volgende vier vragen: wat is je trouwdatum? Uit welke haven wil je vertrekken? Hoeveel gasten verwacht je? Wat is je budget? Op basis van deze antwoorden krijg je van ons een lijstje met schepen die geschikt zijn voor jullie huwelijksfeest. De laatste vraag is dan: op welk historisch zeilschip worden jullie verliefd?