Sie sehen die Website auf Niederländisch. Möchten Sie zu Deutsch wechseln?
You are viewing the website in Dutch, do you want to switch to English?
BootBootBoot Fotografie Workshop

Workshop aan Boord

.

Inspirerende workshoplocatie

Je hebt je workshop of training helemaal bedacht. Nu nog een workshoplocatie vinden. En niet zomaar een trainingsruimte: je zoekt een unieke, bijzondere, sfeervolle plek. Het liefst met een duurzaam karakter. Een cursuslocatie waar je cursisten zich prettig voelen. Je denkt aan iets in de natuur, weg van de hectiek. Iets flexibels, waar je je eigen hapjes en drankjes kunt serveren, of juist kunt laten verzorgen. 

Met een event op een zeilschip maak jij het verschil. Groen, inspirerend en verrassend betaalbaar. Kijk eens rond tussen de zeilschepen die je kunt huren. Allemaal verschillend, maar allemaal sfeervol en met gastvrije bemanning. Je kunt kiezen uit verschillende vertrekhavens. Wat is voor jou de handigste plek?

Hoe werkt dat aan boord?

Alle historische schepen ademen de sfeer van vervlogen tijden uit. Toch zijn ze van alle moderne gemakken voorzien. Hoe groot is je groep? Wat heb jij nodig om jouw workshop tot een succes te maken? We denken graag met je mee. 

Je kunt gebruik maken van alle ruimtes, zowel boven- als benedendeks. De zeilschepen hebben volledig ingerichte kombuizen waar je lekker je gang kunt gaan. Wil je dat je deelnemers tussendoor actief zijn? Dan is er alle gelegenheid om de bemanning te helpen met het hijsen en strijken van de zeilen of te navigeren. Het hoeft niet. Je kunt er zelfs voor kiezen om het schip stilliggend te gebruiken. Of om ook te overnachten aan boord. Doe vooral wat past bij jou en bij de ervaring die je voor je groep wilt.

Wat is er mogelijk aan boord?

Workshops zijn er natuurlijk in vele soorten en maten. Ter inspiratie, een greep uit mogelijke activiteiten: 

zingen, tai chi, mindfulness, bloemschikken, koken, patisserie, conflicthantering, bonbons, toneel, communicatievaardigheden, handwerken, boetseren, dichten, yoga, solliciteren, theater, fotografie, schilderen, sieraden maken, relatiemanagement, visagie, handletteren, mozaïek, zeep maken, schrijven, timemanagement, retraites, tekenen, verhalen vertellen, netwerken, computerles, of...

En dat alles midden op het water, in de natuur. Twijfel je of jouw training, workshop of cursus aan boord mogelijk is? Laat het ons weten, dan denken we met je mee.