Zeilen met je groep

Huur een historisch zeilschip met bemanning

Zin om gezellig weg te gaan met je familie, vriendengroep, team of schoolgroep? Huur een prachtig historisch zeilschip voor je groep, compleet met deskundige, gastvrije bemanning. Laat de hectiek lekker aan wal. Waai samen uit op het IJsselmeer, val droog op de Waddenzee en geniet van elkaars gezelschap. Doe mee aan een zeilevenement, organiseer een themaweekend, vier je feest. Doe vooral wat jullie willen.  

BEKIJK DE SCHEPEN

Ideeën voor tochten

Er zijn eindeloos veel redenen te bedenken om het water op te gaan. Een kleine greep:  vier je verjaardag aan boord, of je jubileum. Doe een teamuitje, houd een vrijgezellenfeest of vergadering. Trouw aan boord. Neem afscheid. Geef een workshop. Organiseer een super schoolreis. Of ga gewoon gezellig tijd doorbrengen met je familie of (sport)club. Kortom... grenzeloze mogelijkheden. We gaan natuurlijk zelf ook af en toe varen en weten uit ervaring dat je eenmaal aan boord snel de tijd uit het oog verliest. Dan ontstaat er waardevolle tijd en aandacht voor elkaar. 

Snel naar:
- Familie en vrienden
- Vrijgezellenfeest
- Schoolreisje
- Teambuilding en -uitjes
- Varende feestlocatie

Betaalbaar: een rekenvoorbeeld

Een historisch zeilschip huren, ook nog met bemanning erbij, dat klinkt als iets wat niet voor iedereen binnen bereik is. Toch hoeft het helemaal niet duur te zijn. Een rekenvoorbeeld:

  • Je kiest een standaard schip met 24 bedden van vrijdagavond tot zondagmiddag in het hoogseizoen.
  • Het schip kost in die periode bijvoorbeeld € 2.650,00
  • Je groep bestaat uit 22 personen.
  • Je koopt biologische boodschappen in voor € 500,00.
  • Een geheel verzorgd weekend voor € 143,00 per persoon. 

Vind je nog 2 personen, kies je voor meer low-budget boodschappen en boek je in het laagseizoen? Dan kom je makkelijk onder de € 125,00 per persoon. Je hebt dus zelf heel veel invloed op de prijs. Daarnaast kun je bij ons rekenen op de laagste prijsgarantie!

BEREKEN JE PRIJS

Hoe werkt dat allemaal?

Je huurt een schip voor een dag, weekend, midweek of week. De gastvrije bemanning verwelkomt jullie aan boord en geeft uitleg. Samen bepaal je de route, die altijd afhankelijk is van het weer. Een langere tocht kun je prima combineren met stedentrips of de Wadden. Wie zin heeft helpt mee met het hijsen, stellen en strijken van de zeilen en het navigeren. 

Eten en drinken

Je kunt zelf alle boodschappen meenemen of ze laten bezorgen aan boord. Lekker samen kokkerellen. Ieder schip heeft een volledig ingerichte kombuis. Gezellig! 

Als je daar juist geen zin in hebt, kun je ook kiezen voor catering en je laten verwennen door een kok. 

All Inclusive Weekend

Klinkt het allemaal leuk maar heb je geen zin om veel te organiseren? We maken het je graag makkelijk. Bij een All Inclusive Weekendarrangement betaal je een vaste prijs per persoon. Je hoeft niets anders te doen dan in te schepen en simpelweg te genieten! 

ALLES OVER ALL INCLUSIVE