Sie sehen die Website auf Niederländisch. Möchten Sie zu Deutsch wechseln?
You are viewing the website in Dutch, do you want to switch to English?
Slaapschip

Schip als hotel

.

Bijzonder logeren

In het vaarseizoen, zo ongeveer van april tot en met oktober, zijn al onze schepen te huur voor zeiltochten. Wil je niet varen, maar wel slapen op een bijzondere plaats met je groep? Dat kan! De schepen zijn ook beschikbaar als groepsaccommodatie. Je logeert dan aan boord van de historische schepen en maakt gebruik van alle moderne voorzieningen, zonder te varen. Noem het een hotelboot. Of logeerschip. Of slaapboot. Hoe je het ook noemt: de schepen vormen een unieke uitvalsbasis voor jullie volgende weekend weg.  

Een aantal schepen reist na het seizoen af naar de grote steden. Het is een geweldig gezicht om de machtige klippers in een stadse omgeving te zien liggen. Verras je vrienden, familie of vereniging met een betaalbaar en uniek schip als hotel voor jullie volgende weekend weg.  Zo bijzonder kan logeren zijn. 

Ieder jaar gaan we met z’n allen naar het filmfestival. Heerlijke dagen, maar het is altijd weer een gedoe om na de films thuis te komen en de volgende dag de reis weer te moeten maken. Een hotel is best prijzig. Dit jaar hebben we voor het eerst gelogeerd op een slaapschip en dat is ons erg goed bevallen. We hadden het schip exclusief voor onze groep. 

Zo zorgeloos om de tijd niet in de gaten te hoeven houden. We hadden een fijn, huiselijk gevoel op het schip en het was prima betaalbaar. Dit houden we er in!

Klippers in de stad

Onderstaande schepen kun je ook buiten het vaarseizoen huren als logeerboot. Kies je voor een hotelschip in het wereldse Amsterdam, het pittoreske Leiden, het oer-hollandse Hoorn, Groningen of Harderwijk? Of voor de stad die door The Wall Street Journal is uitgeroepen tot coolste stad van Nederland: Rotterdam?

RotterdamSybaris, Wilhelmina
Harderwijk: Meridiaan, Vrijheid
LeidenKorevaerDe Vrouw Dina
GroningenMars
AmsterdamDe LisOverwinningChateauroux, Avontuur
Hoorn: Broedertrouw

Een schip als hotel is naast een bijzondere groepsaccommodatie ook nog eens heel betaalbaar! De prijzen zijn afhankelijk van het zeilschip en van de grootte van je groep. Neem daarom contact op om te weten wat het tarief is voor jouw droomstedentrip. 

Hoe werkt dat?

Een slaapschip boeken is makkelijk. Je geeft de periode, het aantal personen, de benodigde voorzieningen en de schepen van je voorkeur bij ons aan. 

Het schip staat exclusief voor je gezelschap ter beschikking. Eenmaal aan boord word je hartelijk ontvangen en rondgeleid. Op de schepen in de stad ligt een uitgebreide informatiemap voor je klaar, waarmee je plannen kunt maken voor je verblijf. 

Er is altijd iemand aanwezig aan boord, in een apart gedeelte van het schip. Je hebt dus alle privacy met je groep, maar kunt wel terecht voor eventuele vragen.