Zakelijk

Business & Pleasure

Samen met je team op een klassieke een,- twee- of driemaster, vergaderen of de teamspirit vergroten. Werkt dat? Weg van de herrie en hectiek. Terug naar de basis. Mobieltjes uit. Op elkaar aangewezen, meer nabij dan normaal. Relaties verdiepen. Ideeën stromen. Ja, dat werkt!

“De beste energizer na de lunch: de zeilen hijsen.”

BEKIJK NU DE SCHEPEN

Vergaderen & Zeilen

Eindelijk ongestoord vergaderen. Weg van de rinkelende telefoons en het rumoer op kantoor kunnen de ideeën vrij stromen. Je stemt voorafgaand aan de reis het programma met ons af. 

Wil je stilliggend van start en daarna de zeilen hijsen? Of eerst het water op en daarna aan de slag? Wil je aanmeren om een interessante plaats te bezoeken? Jullie bepalen het programma van de dag(en) en geven aan welke voorzieningen nodig zijn, zoals een beamer, flipover, etc. 

Bedrijfsuitje & Zeilen

Een mooie beloning na een periode van hard werken. Je medewerkers kunnen luieren, bijpraten, meehelpen met het reilen en zeilen of simpelweg genieten van de wind in de haren. Vertel ons wat je wilt voor je groep. Een grappig thema? Een spannend spel? Een zeilwedstrijd? Wij volgen je wensen.

VRAAG OFFERTE

Teambuilding & Zeilen

Vanaf het moment van inschepen maakt je team deel uit van de bemanning. De koers uitzetten, navigeren, zeilen hijsen, aan het roer staan: all hands aan deck! Volop situaties om het team op een geweldige manier te laten groeien. Van tevoren bespreken wij het doel van de teambuilding met je door. 

MEER INFO

Hoe regel ik dit?

Een zeilreis organiseren is makkelijk. Je geeft aan wanneer je wilt inschepen en voor hoelang. Blijven jullie slapen? Wil je catering of regel je hapjes en drankjes zelf? Willen jullie varen of liever stilliggend de accommodatie gebruiken? Verder: het aantal personen, de benodigde voorzieningen, de afvaarthaven en eventueel de zeilschepen van je voorkeur. Je kunt kiezen uit bijna 70 fantastische historische zeilschepen. Wij kennen al onze boten en schippers persoonlijk en kunnen je dus prima adviseren. 

OVER ONS

Wat kost het?

We hebben grote schepen en kleine, van basic tot luxe, je kunt een dag varen of langer blijven, en dan zijn er ook nog kortingen in het voor- en naseizoen. Hierdoor variëren de prijzen. Neem een kijkje op onze schepenpagina om de exacte prijs te vinden van het schip dat geschikt is het doel wat je voor ogen hebt voor jouw groep. Vraag een offerte aan of bel ons voor advies. We denken graag mee. 

KIES NU JE SCHIP

Een manager vertelt

"Zodra we aan boord stapten leken we ver verwijderd van de normale wereld en de hectische bedrijfsenergie. Het gevoel van avontuur en vrijheid op het water droeg enorm bij aan onze creativiteit en teamspirit. 

We werkten ongestoord en iedereen kon niet anders dan betrokken zijn. Geen interrupties, geen uitvluchten. Aan het einde van de dag was ons nieuwe jaarplan een feit. Doordat we tussendoor ook actief hielpen zeilen, leerden we elkaar op een andere manier kennen. Het hijsen van de zeilen was meteen de ultieme energizer na de lunch."

Waarom een klassiek schip?

Waarom is het zo'n goed idee om je vergadering op een historisch zeilschip te hebben? 

  • Inspirerende setting
  • Alle benodigde faciliteiten
  • Ongestoord aan de slag
  • Gevoel van avontuur

SCHEEPSHISTORIE