Over ons

Wie is BootBootBoot?

BootBootBoot verhuurt prachtige historische zeilschepen, compleet met deskundige, gastvrije bemanning. Ik ben Deniz Hammudoglu, de trotse eigenaar van BootBootBoot en ik deel graag mijn ruim 35 jaar ervaring in dit mooie vak. 

Nooit zal ik mijn eerste zeilervaring vergeten, als zestienjarige puber op het IJsselmeer tijdens een schoolreis.  De saamhorigheid, de lol. En ook vooral hoe tijd geen rol speelt op het water. 

Onze missie: jouw perfecte zeilbeleving

Ik ken alle schepen en schippers persoonlijk, luister goed naar jouw wensen en weet dus als geen ander de perfecte match te maken tussen jou, het schip en de schipper. Wat ik belangrijk vind? Dat je samen met je groep de beleving krijgt die je zoekt. 

Waar helpen we je mee?

Je wilt gaan zeilen met een groep. En dan? Wil je droogvallen? Een vrijgezellenweekend? Een natuurreis? Vergaderen? Zomaar een weekendje weg? Met familie, vrienden, collega’s, relaties of schoolklas: BootBootBoot adviseert en navigeert jou en je groep naar het juiste schip.  

BootBootBoot?

Mensen vragen me vaak lachend: waarom de naam BootBootBoot? Een goede vraag! Het staat voor: boten, boten en nog eens boten. Meer dan 70 bijzondere klassieke een-, twee-, drie én viermasters zijn aangesloten bij onze vloot. Ik werk met een vast team, waarbij hard werken belangrijk is, maar: gezelligheid staat altijd voorop! 

BEKIJK DE VACATURES

Met ons in zee?

Bel gerust of vraag een offerte aan. Natuurlijk is die vrijblijvend. 

Schip ahoi! 

Deniz Hammudoglu,
Directeur