BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Sybaris
Meerdaags 26 (+4) personen
Dagtocht 45 personen
Vertrekhaven Enkhuizen
Vaargebieden IJsselmeer,
Waddenzee

Sybaris

De 2-mast zeilklipper Sybaris anno 1894, een voormalig vrachtschip, werd ingericht volgens een bijzonder concept.

Het 32 meter lange schip is voorzien van 7 gezellige scheepse hutten die elk comfort bieden, gelijkwaardig aan een luxe hotelkamer op de vaste wal.
In de Sybaris beschikt elke hut over een eigen badkamer met douche en toilet, kastruimte, een schrijftafel en 2 of 3 vaste kooien. Twee hutten beschikken ook over een 2-persoons kooi, van het formaat twijfelaar.
Wilt u de hut met meer personen delen dan kunnen op eenvoudige wijze een of twee extra bedden neergeklapt worden.

Vanuit het dagverblijf heeft u uitzicht naar buiten. In de wat lager gelegen en sfeervol gedecoreerde bar/keuken is het goed toeven. Voor het begeleiden van shanty's of andere liedjes staat daar een piano.

Voor een dagtocht of een bedrijfsuitje is er ook voldoende ruimte voor het opstellen van een warm of koud buffet, wanneer het een groter gezelschap (tot 45 personen) betreft. Aan dek bevindt zich een ruime zitkuip en voldoende ruimte om te luieren en te zonnen.
Voor het zeilen is bewust weinig mechaniek aan boord, zodat veel handkracht en teamwork vereist is om de volgende haven te bereiken.