BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Korevaer
Meerdaags 30 personen
Dagtocht 45 personen
Vertrekhaven Monnickendam
Vaargebieden Friese meren,
IJsselmeer,
Waddenzee

Korevaer

Welkom aan boord van de tweemast klipper Korevaer! Kijk rond en geniet van de foto’s en laat u ronselen als bemanningslid op deze prachtige Zeeuwse Klipper.
Laat u mee voeren naar de mooiste havens op het IJsselmeer en de Waddenzee. Proef de sfeer, de ambiance en de stilte van het traditioneel zeilen.

De royale tweemast klipper uit het bouwjaar 1911, is bij uitstek geschikt voor grotere groepen die inschepen voor een prachtig zeilavontuur op de Hollandse binnenwateren. Er is een zee aan ruimte met overal stahoogte. Opvallend is het enorme dek met de ruime zitkuip, waar iedereen een plaats vindt op de houten banken. Als het tijd is voor ontspanning, is de sfeervolle salon eenvoudig te bereiken via een dubbele deur en een brede trap. In de afgezonderde kombuis kan ongestoord worden gekokkereld. Door de brede romp zijn de hutten verrassend groot. Bovendien zorgt goede ventilatie voor een welverdiende, verkwikkende nachtrust.