Details
Kaart
Prijzen
Monnickendam

Korevaer

Verrassend ruim, sfeervol en gerund door een enthousiast schipperspaar. Dat is de royale tweemastklipper Korevaer, gebouwd in 1911. Dit zeilschip is bij uitstek geschikt voor grotere groepen die inschepen voor een mooi zeilavontuur op de Hollandse binnenwateren. Er is een zee aan ruimte, met stahoogte overal. Bovendien zorgt goede ventilatie in de hutten voor een welverdiende, verkwikkende nachtrust. 


Welkom aan boord
Laat je mee voeren naar de mooiste havens op het IJsselmeer en de Waddenzee. Proef de sfeer en de stilte van het traditionele zeilen. Als je zin hebt, heb je alle gelegenheid om te helpen met het reilen en zeilen aan boord van deze prachtige Zeeuwse klipper. Relaxen doe je in de ruimte zitkuip aan dek of in de sfeervolle salon beneden. In de kombuis kun je heerlijk kokkerellen. 

Details

Schipper: Hans Luining

Maak kennis met Hans en Jet


Hans is de schipper van de Korevaer. Jet is gastvrouw en zorgt voor de inwendige mens. Al meer dan 25 jaar zeilen zij samen vol passie. Eerst met gezelschappen op een kleiner schip en sinds 1999 met de Korevaer. Hans heeft al menig schip opgeknapt, bewoond en gevaren. Om het schip optimaal te kunnen laten zeilen vaart er altijd een maat mee. In de zomer wonen Hans en Jet op het schip in thuishaven Monnickendam. In de winter varen ze het schip naar het hart van Leiden en wonen ze aan wal. Dan is het schip een ideale drijvende vakantiewoning, te huur voor groepen.

Specificaties

Aantal personen dagtochten
45
Aantal personen meerdaags
30
2-persoonshutten
5
4-persoonshutten
5
Douches
3
Toiletten
5
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Monnickendam (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Friese meren, IJsselmeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 2.350,- dag / € 9.700,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs