Details
Kaart
Prijzen
Enkhuizen

Vrijheid

Zeilen is vrijheid! Beleef de ultieme vrijheid aan boord van topzeilschoener Vrijheid voor een zeiltocht van een dag, weekend of week over het IJsselmeer, het Markermeer of de Waddenzee. Voel je vrij en beleef nieuwe ervaringen op deze indrukwekkende topzeilschoener van wel 44 meter lang met een zeiloppervlak van ruim 500 m2. Het schip is ook heel geschikt voor groepen met kleine kinderen of mensen die slecht ter been zijn. De Vrijheid heeft bijvoorbeeld een hoge dichte reling. Dus ook je grootouders of je nichtje met haar kleine kinderen zijn meer dan welkom. Een bijzonder schip, dat haar naam meer dan waardig is.  

Ontspannen kan overal 
Op zo'n groot schip kun je lekker actief meehelpen met het hijsen van de zeilen of aan het roer staan. Ontspannen kan overal: in de ruime zithoek aan dek of in de voormalige stuurhut, tegenwoordig ingericht als loungeruimte. Het dekhuis is ook een heerlijke plek, met een ruime zithoek, bar, biertap en openslaande deuren. Of wat denk je van het gezellige dagverblijf in maritieme sfeer met open keuken en gezellige haard? En dan de kers op de taart: een Finse sauna, waar je fijn kunt relaxen.  

Slaap lekker!
Overnachten doe je in één van de 9 stijlvolle hutten, met 6 douches en wc's. Ze hebben allemaal centrale verwarming, koud en warm stromend water, bedden van twee meter. Zes bedden zijn zelfs 2.40 meter. Er is ook één extra luxe, ruime hut met een zithoek en regendouche. Deze vierpersoonshut is, net als twee andere vierpersoonshutten, heel eenvoudig om te toveren naar een tweepersoonshut. Nog meer privacy, nog meer comfort. Vrijheid ten top. 

Details

Schipper: Ruud Stam

Hier vind je binnenkort een persoonlijke boodschap van schipper Ruud.

Specificaties

Aantal personen dagtochten
60
Aantal personen meerdaags
34
Extra personen meerdaags
5
2-persoonshutten
2
4-persoonshutten
5
5-persoonshutten
2
Douches
5
Toiletten
5
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Enkhuizen (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Friese meren, IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 2.430,- dag / € 8.910,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs