Details
Kaart
Prijzen
Enkhuizen

De Vrouw Dina

Licht, gezellig, met een vrouwelijke schipper, dat is De Vrouw Dina, een comfortabele, gezellige, traditionele zeetjalk, gebouwd in 1897. Dit geweldige zeilschip heeft een ruim en licht interieur en is voorzien van alle gemakken. In 2009 is zij compleet gerenoveerd.


Veel comfort

De roef/ het dekhuis is toegankelijk voor iedereen en biedt een prachtig uitzicht over het water. De kombuis is goed uitgerust. De kooien (bedden) zijn ondergebracht in 2-persoonshutten, elk voorzien van een eigen douche en toilet.

Details

Schipper: Simi Koornstra

Maak kennis met Simi


“Ik ben de schipper van de Vrouw Dina en vorm samen met mijn partner Daniel Leegwater uw bemanning. Ik hoorde destijds van mijn vader dat de Vrouw Dina in een vaart lag bij Ter Aar. Toen ik daar kwam, bleken er plantjes in haar te groeien. Ik moést haar gewoon redden.


Dat was het begin van een wederopbouw. We wilden wél duidelijk anders zijn dan ‘de rest’. In de slaapaccommodatie onderscheiden we ons door het ruime aanbod aan sanitair. In het dagverblijf zijn ‘we’ anders door de huiskamer-/leefkeukensfeer. Hierdoor is het kleinschaliger en persoonlijker, wat ons en onze gasten goed bevalt.


Wij maken van elke vaartocht een ontspannen en avontuurlijke belevenis. Kwaliteit, gastvrijheid en een ontspannen sfeer, dat vinden wij belangrijk. We hopen met onze Dina nog heel lang mooie avonturen te beleven.”

Specificaties

Aantal personen dagtochten
30
Aantal personen meerdaags
12
2-persoonshutten
6
Douches
6
Toiletten
6
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Op aanvraag
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Enkhuizen (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Friese meren, IJsselmeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 1.800,- dag / € 4.860,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs