Varende feestlocatie

Droomfeest op het water

Komt er bij jou een jubileum, speciale verjaardag of andere bijzondere mijlpaal aan? Organiseer je een vrijgezellenfeest? Of heb je gewoon zin in een feest? De keuze van je feestlocatie is heel belangrijk, omdat die veel invloed heeft op de sfeer van je feest. Je wilt graag iets bijzonders, iets anders dan anders, iets... misschien kun je je vinger er nog niet op leggen. Je weet het als je het ziet. 

Jouw feestlocatie, jouw sfeer

Heb je al aan een historisch zeilschip gedacht? Jouw feest, in de sfeer van vervlogen tijden, met alle mogelijkheden om er echt iets bijzonders van te maken? Je huurt een zeilschip compleet met bemanning, helemaal exclusief voor jouw feestgasten. Een feestlocatie om van te dromen. 

Zorgeloos boeken met Corona-garantie

Geen verborgen voorwaarden of andere tegenvallers.
Kan een geboekte reis niet doorgaan vanwege Corona-maatregelen? Dan kun je gewoon kosteloos annuleren of verplaatsen naar een andere datum.

Veelgestelde vragen - Corona

Een schip als feestlocatie

Zie je het al voor je? Je gasten stappen één voor één aan boord. De gastvrije bemanning heet jullie welkom. Van tevoren heb je alles doorgesproken en iedereen weet wat hij moet doen. Je kunt het lekker loslaten en genieten van jouw speciale feest. Geholpen door bereidwillige feestgasten vaart de bemanning het schip het water op. Wist je dat ook kunt trouwen aan boord? 

VIND JE FEESTLOCATIE