Details
Kaart
Prijzen
Muiden

Nieuwe Zorg

De Nieuwe Zorg is een Hollandse tjalk, gebouwd in 1896. Als gast aan boord waan je je terug in vervlogen tijden. Heel bijzonder, omdat het sfeervolle schip tegelijkertijd alle moderne voorzieningen heeft die je kunt wensen. Nostalgie met hedendaags comfort, een gezellig dagverblijf en een geweldige keuken. Wie bereidt het Captains Dinner?


Oud en nieuw
Dit historische zeilschip is oorspronkelijk gebouwd voor de vrachtvaart. Het vervoerde verschillende soorten goederen zoals turf, stenen en hout. Omstreeks 1950 werd de Nieuwe Zorg omgebouwd tot woonschip. Later, in de jaren ’70, kreeg het schip haar huidige bestemming. Een bijzondere gewaarwording. Stap aan boord ervaar de historie!

Details

Schipper: Egbert Stofbergen

Maak kennis met Egbert


“Ik ben de schipper en eigenaar van de Nieuwe Zorg. Ik vaar het schip samen met een maat en natuurlijk met onze gasten. Jaarlijks starten we het vaarseizoen met een nieuwe maat (matroos); een vriendelijke jongeling die geïnteresseerd is in een toekomst op de bruine vloot. De maat leert en samen leren wij onze gasten over het leven en werken aan boord. Een schip als de Nieuwe Zorg vaar je namelijk altijd samen! Maar natuurlijk is er ook tijd en vrijheid om te relaxen.”

Specificaties

Aantal personen dagtochten
30
Aantal personen meerdaags
20
2-persoonshutten
4
4-persoonshutten
3
Douches
1
Toiletten
2
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Muiden (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

IJsselmeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 1.215,- dag / € 4.590,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs