BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Volharding
Meerdaags 14 (+2) personen
Dagtocht 20 personen
Vertrekhaven Muiden
Vaargebieden Friese meren,
IJsselmeer,
Waddenzee

Volharding

In Muiden ligt de schitterende tjalk, de Volharding, klaar om met u een tocht over het Markermeer, het IJsselmeer en zelfs de Waddenzee te maken. Heerlijk zeilen, luieren, eten, drinken; genieten van de boot, het lekkere eten, de natuur en elkaar!

Er is geen ervaring vereist. Toch vaart u, samen met de zeer ervaren schipper Egbert en zijn maat het schip zoveel mogelijk zelf. Een fantastische sensatie om de 20 meter lange dektjalk, met zijn 262 vierkante meter zeil, aan de helmstok te sturen!

Uw dag wordt volledig door ons verzorgd of u zorgt zelf voor de benodigde hapjes en drankjes. Alles kan in onze moderne keuken.

Uw weekend aan boord is altijd een feest. Eén of twee overnachtingen en een tocht naar een van die schitterende havens aan het Markermeer. Zelf koken, uit eten of door ons verzorgde maaltijden, slapen in uw eigen slaapzak of onder een dekbed van de Volharding, net wat u het beste past.

In de zomer lekker een week of langer zwerven over de ruime Nederlandse binnenwateren en de Waddenzee. Je hebt het land pas echt gezien vanaf het water!

Er zijn 14 tot 16 slaapplaatsen aan boord. Twee slaapplaatsen bevinden
zich in het dagverblijf en zijn tijdens dagtochten weggeklapt.
De andere 14 bedden zijn in het voorschip gebouwd. Er zijn geen
aparte hutten maar nissen met stapelbedden. Bij twee stapelbedden is
het discutabel of het tweepersoons of vierpersoons stapelbedden
zijn. Daarom komen we tot een variabel aantal kooien.