BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Amazone
Dagtocht 125 personen
Vertrekhaven Rotterdam
Vaargebied Rotterdam

Amazone

Locatie van uw bedrijfsuitje of familiedag is de Amazone
De driemastzeilschoener Amazone is een voormalig zeilend vrachtschip dat met historisch besef is gerestaureerd tot luxueus passagiersschip voor feestelijke evenementen. De indeling is speels met verschillende ruimtes waar de gasten zich kunnen vermaken. Er zijn 2 bars en op het bovendek is er riant uitzicht naar buiten. Beneden 2 sfeervolle lounges met dansvloer.

Uw verzorging aan boord
De keukenbrigade staat voor u klaar ! In de kombuis van de Amazone worden hapjes en gerechten vers bereid. Daarbij ligt de nadruk op biologische en duurzame producten. Laat u verrassen door de culinaire hoogstandjes van onze crew. Met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden.

Entertainment
Bij een borrelarrangement leveren onze scheepsmuzikanten graag een bijdrage aan de feestelijke sfeer. Bij langere vaartochten zijn een goochelaar of sneltekenaar een goede optie. Met kinderen erbij een ballonkunstenaar. Voor het echte werk in de avonduren is een dj of band een aanrader.

Uw bedrijfsuitje of familiedag in Rotterdam
- Voor groepen van 30 tot 125 gasten.
- Uitsluitend exclusief voor uw groep te reserveren.
- Verschillende arrangementen mogelijk.
- Specifieke wensen? Wij maken graag een programma op maat.
- Met een driemaster door de haven van Rotterdam.
- Een evenement met uw bedrijf of familie om niet te vergeten!