Details
Kaart
Prijzen
Rotterdam

Amazone

Groots en luxueus, dat is driemastschoener Amazone. Het statige schip is met historisch besef prachtig gerestaureerd en perfect voor een feestelijk evenement voor groepen van 30 tot 125 gasten. Op de Amazone wordt niets aan het toeval overgelaten. Perfecte catering, (scheeps)muziek, entertainment en een indrukwekkend vaargebied… de bemanning regelt het perfect! De Amazone heeft een multifunctionele indeling met diverse ruimtes: er zijn 2 bars en 2 sfeervolle lounges met dansvloer. Vanuit het dekhuis kun je genieten van het riante uitzicht 


Culinaire hoogstandjes

De keukenbrigade van de Amazone staat voor versbereide culinaire hoogstandjes. Daarbij ligt de nadruk op biologische en duurzame producten. Natuurlijk houdt de crew rekening met dieetwensen.


Live entertainment
Bij kortere vaartochten is het reuze gezellig om de scheepsmuzikanten te laten meevaren; zij leveren een bijzondere bijdrage aan de nautische sfeer. Varen er kinderen mee? Dan is een goochelaar of ballonkunstenaar wellicht vermakelijk. Op de Amazone komt het voor elkaar, van dj of band tot sneltekenaar! 

Details

Schipper: Erica Rachel van der Bijl

Maak kennis met Rob


“Mijn partner Ada Degeling en ik zijn samen eigenaar en de kernbemanning van de Amazone. In onze studententijd waren we beiden al gegrepen door het varen op platbodems. Aanvankelijk waren dat skûtsjes. Inmiddels is de schaal wat groter geworden.


Ada is van oorsprong historica. En ik ben bedrijfseconoom. We hebben daarnaast allebei een opleiding gevolgd aan de Enkhuizer Zeevaartschool.


De totale bemanning van de Amazone bestaat uit 6 tot 12 personen (exclusief entertainment), afhankelijk van groepsgrootte en het cateringprogramma.”

Specificaties

Aantal personen dagtochten
125
Toiletten
4
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Rotterdam (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Rotterdam

Prijzen

Op aanvraag Prijslijst weergeven

Bereken prijs