BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact

Teambuilding, bedrijfsuitjes of vergaderen aan boord

Een klassiek zeilschip biedt de ideale omstandigheden voor een effectieve, productieve bijeenkomst met inspirerende uitkomsten. Of het nu een conferentie, vergadering, teambijeenkomst of heisessie is: uw collega’s of relaties zullen u dankbaar zijn voor de frisse wind.

Bij bijeenkomsten op een schip kiest u voor:

 • Inspirerende setting
 • Weg van de dagelijkse hectiek
 • Ongestoord aan de slag
 • Actie en avontuur
 • Teamspirit
 • Nuttig èn aangenaam
 • Onbezorgd, verzorgd

Laat de ideeën maar stromen

Een manager vertelt:
"Zodra we aan boord stapten leken we ver verwijderd van de normale wereld en de hectische bedrijfsenergie. Het gevoel van avontuur en vrijheid op het water droeg enorm bij aan onze creativiteit en teamspirit. We werkten ongestoord en iedereen kon niet anders dan betrokken zijn. Geen interrupties, geen escapes. Aan het einde van de dag was ons nieuwe jaarplan een feit. Doordat we tussendoor ook actief hielpen zeilen, leerden we elkaar op een andere manier kennen. Het hijsen van de zeilen was meteen de ultieme energizer na de lunch."

Hoe ziet een bijeenkomst aan boord eruit?

U en uw collega’s of relaties monsteren aan op een klassiek zeilschip. De ervaren schipper en maat heten u welkom en maken u wegwijs.
 • Teambuilding

  Vanaf het moment van inschepen maakt uw team deel uit van de bemanning! De koers uitzetten, navigeren, zeilen hijsen, aan het roer staan; situaties te over om uw team op een plezierige manier te laten groeien. Van tevoren bespreken wij het doel van uw teambuilding met u.
 • Vergaderen

  U stemt voorafgaand aan uw reis het programma met ons af. Wilt u stilliggend van start en daarna de zeilen hijsen? Of eerst het water op en daarna aan de slag? Wilt u aanmeren om een interessante plaats te bezoeken? U bepaalt de structuur van de dag(en) en geeft aan welke voorzieningen u nodig heeft, zoals een beamer, flipover, etc.
 • Bedrijfsuitje

  Een mooie beloning na een periode van hard werken. Uw medewerkers kunnen luieren, bijpraten of simpelweg genieten van de wind in de haren, of meehelpen met het reilen en zeilen. Vertel simpelweg wat u wilt voor uw groep en wij volgen uw wensen!

Hoe regel ik dit?

Het organiseren is makkelijk. U geeft aan wanneer u wilt inschepen. Blijft u slapen? Wilt u catering? Wilt u varen of toch liever stilliggend de accommodatie gebruiken? Verder het aantal personen, de benodigde voorzieningen, de afvaarthaven en eventueel de schepen van uw voorkeur. U kunt kiezen uit bijna 40 schepen. Wij kennen al onze schepen en schippers persoonlijk en kunnen u dus prima adviseren.

Wat kost het?

Bekijk onze schepenpagina voor een totaaloverzicht. Wij maken graag vrijblijvend een passende offerte voor u.

Hoe huur ik een schip Schepen Offerte