Details
Kaart
Prijzen
Enkhuizen, Hoorn

Arbeid Adelt

Scheep in op de klipper Arbeid Adelt voor een zeiltocht over het IJsselmeer. Aan boord heeft u alle ruimte om samen te komen en te genieten van het weer, het water en de vele mooie bezienswaardigheden rondom de Nederlandse wateren. Hoelang u ook aan boord blijft, na een tocht op de Arbeid Adelt, gaat u ontspannen weer van boord.


Ontspanning tijdens een onvergetelijke zeiltocht

Geniet aan dek van de klipper Arbeid Adelt van een mooie zeiltocht. In de kuip is er alle ruimte voor een hapje en een drankje. Ook elders op dek kunt u een ontspannen plekje zoeken en het uitzicht aan u voorbij laten trekken. Wilt u meer actie tijdens uw tocht? Help mee bij het hijsen van de zeilen en het overstag gaan en beman samen het schip!


Benedendeks samenkomen

Wilt u na een dag lekker buiten zijn eens lekker ontspannen? In het dagverblijf van de klipper Arbeid Adelt vindt iedereen een plekje aan de ruime tafels. In de goed uitgeruste keuken kunt u voor uw hele gezelschap gemakkelijk een lekkere maaltijd bereiden.


Overnachten aan boord van de Arbeid Adelt

Na een mooie dag op het water kunt u aan boord van de klipper Arbeid Adelt overnachten. Zoek in een van de hutten aan boord een comfortabel bed voor een fijne nacht op het wate.


Geschiedenis

Bij de verbouwing van de Arbeid Adelt is er geprobeerd deze klipper zoveel mogelijk zijn historische uiterlijk terug te geven en tegelijkertijd toch het comfort te bieden van een gezellig charterschip. Sinds de verbouwing vaart de Arbeid Adelt met gasten over de Nederlandse binnenwateren.


Details

Schipper: Jan Jongkind

Maak kennis met Jan


Jan stelt zich hier binnenkort aan je voor. 

Specificaties

Aantal personen dagtochten
40
Aantal personen meerdaags
34
2-persoonshutten
5
4-persoonshutten
6
Douches
3
Toiletten
4
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Enkhuizen, Hoorn (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

IJsselmeer, Waddenzee, Markermeer

Prijzen

Op aanvraag Prijslijst weergeven

Bereken prijs