Details
Kaart
Prijzen
Amsterdam

Avontuur

De snelle klipper Avontuur is gebouwd in 1909 als vrachtschip om zand en grind van de winplaatsen aan Rijn en Maas naar onder andere Rotterdam te brengen.  Eind jaren 70 werd het schip teruggebouwd tot zeilschip en geschikt gemaakt voor gasten, waarna in de jaren 90 nog een grondige verbouwing volgde die het schip gemaakt heeft tot wat het nu is.

Binnen en buiten
Het hele schip is licht ingericht; veel glas en gebruik van lichte kleuren zorgen geven het interieur een ruime indruk. In de salon zijn koperen herinneringsplaatjes opgehangen die doen terugdenken aan de vele wedstrijden en manifestaties waaraan het schip in de afgelopen 25 jaar met veel succes heeft deelgenomen.
De Avontuur heeft nog steeds de mooie houten luikenkap van vroeger, waarop je ook heerlijk in de zon kunt liggen. Het schip heeft geen hoge opbouwen, zodat je  goed uitzicht hebt op de omgeving; je ziet de natuur en bent één met wind, golven en de natuur om je heen.

Geschikt voor elke gelegenheid
Na het werk nog even borrelen met collega's en heerlijk ontspannen op het water, een receptie of verjaardag, een weekendje zeilen met familie of vrienden, een teambuilding of schoolwerkweek; alles is mogelijk aan boord van klipper Avontuur.

Details

Schipper: Tom Lamsma

Hier stelt schipper Tom Lamsma zich binnenkort aan je voor.

Specificaties

Aantal personen dagtochten
42
Aantal personen meerdaags
24
2-persoonshutten
4
4-persoonshutten
4
Douches
2
Toiletten
2
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Amsterdam (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Markermeer, Friese meren, IJsselmeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 1.340,- dag / € 6.385,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs