Details
Kaart
Prijzen
Enkhuizen

Eendracht

 “Geweldig heb ik het gevonden! Super, om op deze manier te ervaren wat varen is. Het grote schip, de sfeer aan boord, het buiten zijn… top, tot volgend jaar!” De tjalk Eendracht is een van de oudste nog varende zeilschepen in haar categorie. Toch is het schip een zonnetje. Het lakwerk glimt en het koper blinkt. Een fraai voorbeeld van onze varende geschiedenis, waarvan je zomaar deel uitmaakt als je meevaart.


Actie en ontspanning

De Eendracht combineert op unieke wijze buiten en binnen, actief zijn en ontspannen, zeilen en natuur. Alles klopt! Zowel boven- als benedendeks is de Eendracht praktisch en sfeervol ingedeeld met voldoende ruimte om te helpen bij het varen of juist om te ontspannen. Het dagverblijf met de open kombuis is een plaatje! De 2-persoonshutten (en een 4-persoonshut) geven de nodige privacy. 

Details

Schipper: Maurits Minnaard

Maak kennis met Maurits 


In januari 2013, kocht ik deze geweldige Tjalk waar ik sindsdien op woon en werk. Een droom die nog steeds voortduurt. In het zeilseizoen samen met gasten de mooiste reizen maken om unieke plekjes te vinden. In het winterseizoen heb ik alle tijd om mijn trots De Eendracht' tot in de puntjes te onderhouden.”

Specificaties

Aantal personen dagtochten
24
Aantal personen meerdaags
16
2-persoonshutten
6
4-persoonshutten
1
Douches
1
Toiletten
2
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Enkhuizen (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Friese meren, IJsselmeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 1.378,70 dag / € 4.447,20 week Prijslijst weergeven

Bereken prijs