BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Egberdina
Dagtocht 35 personen
Vertrekhavens Enkhuizen,
Hoorn,
Monnickendam,
Volendam
Vaargebieden IJsselmeer,
Markermeer

Egberdina

De 'Egberdina' is een prachtig historisch zeilschip dat speciaal is ingericht voor een dagtocht onder zeil.

Dit schip is geschikt voor zeiltochten met maximaal 35 personen en is ideaal voor het vieren van uw verjaardag, huwelijksdag, of ieder ander feest. Voor uw bedrijf organiseren we een gezellig bedrijfsuitje of een geslaagde relatiedag.

De 'Egberdina' is één van de vijf oudste, nog varende zeilschepen in Nederland en zij heeft dan ook een rijke geschiedenis. Zij is gebouwd in 1882, zeilt zo scherp als een jacht en ligt zo rustig dat zeeziekte vrijwel niet voorkomt.

Bovendeks op de 'Egberdina' is er volop ruimte om rustig te genieten van het zilver op de koppen van het water, de eindeloze ruimte en de vaak prachtige lucht. Maar wilt u meer actie, dan is dat ook mogelijk. U mag sturen of zeilen hijsen en zo helpen het schip van 70 ton met bijna 300 m² zeil door het water te laten klieven. Ervaring daarvoor is niet nodig en kennis van ingewikkelde zeiltermen evenmin. De bemanning wijdt u graag in in de wereld van het zeilen en is altijd standby.

Onderdeks kunt u in de stijlvolle salon genieten van een prima maaltijd of aangeklede borrel. Voor lunch of diner gaan we desgewenst voor anker of leggen we aan op een door u gekozen haven.

De 'Egberdina' onderscheidt zich door de klassieke uitstraling, het enthousiaste zeilen, de informele sfeer en het hoge niveau van dienstverlening.

De thuishaven van de 'Egberdina' is Hoorn, maar in overleg kan er ook vanuit andere havens gevaren worden.

De bemanning beschikt over alle benodigde certificaten en vaarbewijzen. De schipper heeft 26 jaar ervaring met grote zeilende passagiersschepen.

Het schip is ook te huur voor een dagdeel; bijvoorbeeld een middag of een avond.

Informeer naar de tarieven.