BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Mallejan
Meerdaags 14 personen
Dagtocht 16 personen
Vertrekhaven Enkhuizen
Vaargebieden Friese meren,
IJsselmeer,
Waddenzee

Mallejan

Stap aan boord van deze unieke paviljoentjalk, beleef een onvergetelijke zeilvakantie. Zeilen met familie of vrienden is de meest ontspannende vorm van samenzijn. De tijd hebben voor elkaar in een omgeving van water en wind, weg van werk en dagelijkse beslommeringen, mobieltjes uit en horloges af; hier heeft tijd een andere betekenis!

De tweemasttjalk Mallejan staat garant voor een ongecompliceerde zeilvakantie. Al vele groepen hebben genoten van een heerlijke tijd aan boord, de Mallejan is een van de langst zeilende charterschepen.

Het gezellige dagverblijf heeft de sfeer van een knusse huiskamer en door de prachtige koekoek en patrijspoorten komt er veel daglicht binnen. Het schip is voor zien van zeven tweepersoonshutten, een douche, urinoir en toilet.

De handzame tuigage en de uitstekende begeleiding van de schipper en zijn bemanning maken het mogelijk het zeilen snel onder de knie te krijgen. Doordat het schip vrij stabiel is, kan er onder vrijwel iedere weersomstandigheid worden uitgevaren om een schitterende reis of zeiltocht te maken.