BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Oostvogel
Meerdaags 24 personen
Dagtocht 75 personen
Vertrekhavens Hellevoetsluis,
Nieuw-Beijerland,
Rotterdam
Vaargebied Zuid Holland

Oostvogel

Driemastklipper de Oostvogel is in 1898 gebouwd en gedoopt als de ‘vijf gezusters’. Als sleepklipper voor de vrachtvaart deed zij dienst tussen Rotterdam en Antwerpen. In de jaren zestig werd het schip uit de vaart genomen en gebruikt als woonschip. In 1992/1993 kwam zij aangepast naar de hedendaagse wensen en eisen van de scheepvaart inspectie in de vaart als de ‘Oostvogel’.

Een vaartocht met de Oostvogel staat garant voor ontspanning. In samenwerking met de gasten wordt het schip gezeild. Haar riante kuip en dek in combinatie met het sfeervolle, mahonie- houten interieur en goed uitgeruste bar bieden voldoende ruimte om tijdens en na het varen te genieten van een drankje en een ‘hapje’. Zowel aan dek als in de salon (waar u zich ook bevindt) wordt u verzorgd door onze horeca medewerkers.
Tijdens de vaartocht wordt u uitgenodigd om een bord naar keuze te maken van het buffet.
Onze buffetten worden gepresenteerd in de barsalon, u kunt hiervoor een keuze maken uit de cateringlijst.

Voor eventuele overnachtingen en meerdaagse arrangementen bieden de hutten een zeer aangename accommodatie.

Het interieur van de Oostvogel:
Vanuit de kuip komt u via de trap in de grote salon. Geheel in mahonie ingetimmerd is dit zeer sfeervolle ruimte met banken rondom en grote tafels en stoelen. Naar achter toe, onder de kuip, komt u in de gezellige barsalon. Hier staat onze wel geoutilleerde bar en is er eveneens een grote bank met tafels en stoelen. Deze tafels worden tevens gebruikt om het buffet te presenteren, welke gemaakt wordt door de ‘tovenaar’ in de keuken achter de bar.

Vanuit de salon naar voren toe komt u langs de toiletten en douches naar de hutten. Ook hier is bij alle betimmering veel mahonie verwerkt. De 9 hutten van de Oostvogel bieden een comfortabele overnachtingsplek aan 24 personen. Ze zijn verdeeld over 3 vierpersoons hutten en 6 tweepersoonshutten.

Alle hutten hebben naast riante bedden, een wastafel met warm en koud stromend water.

De vaste afvaarthavens van de Oostvogel zijn Hellevoetsluis en Nieuw Beijerland. Andere afvaarthavens zijn in overleg uiteraard mogelijk.