BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Overwinning
Meerdaags 16 (+2) personen
Dagtocht 25 personen
Vertrekhaven Harlingen
Vaargebieden IJsselmeer,
Waddenzee

Overwinning

De Overwinning is erg goed uitgerust en uitgebalanceerd waardoor ze zich makkelijk laat zeilen. Met een paar aanwijzingen van de ervaren bemanning weet iedereen wat hij of zij moet doen om haar goed te laten zeilen.

Dit schip is het familie zeilschip bij uitstek. Door haar veelzijdigheid leent de Overwinning zich erg goed voor een vakantie met de hele familie op het Wad. Zowel de actieve zeiler als de natuurgenieter komt aan zijn ov haar trekken en de veilige zitkuip zorgt ervoor dat ook opa, oma en de kleinkinderen een fijne vakantie hebben.

Door de geringe diepgang van de Overwinning (90 cm) vaart ze fantastisch over alle ondiepten van het Wad en kunnen alle Waddeneilanden in één week zeilen worden aangedaan. Zeilen en zonnen, wadvaren en wadlopen, een prachtig eiland verkennen, maar vooral genieten en ontspannen aan boord van dit heerlijke schip.