Details
Kaart
Prijzen
Monnickendam

Selene

Ruim 100 jaar geleden vervoerde de Selene nog graan over de Oostzee naar Denemarken, maar tegenwoordig brengt het schip mensen bij elkaar tijdens een ontspannen zeiltocht. Of het nu om een familiefeest gaat, een bruiloft, teambuilding of een gezellige tocht met vrienden: op de Selene voelt iedereen zich thuis!


Uniek schip voor dagtochten
Elke ruimte van het schip is voor de gasten beschikbaar. Zelfs de roef, vaak de privéruimte van de bemanning, mag je gebruiken. Na een ingrijpende verbouwing in 2008 zijn alle hutten weggehaald en is er ook binnen voldoende ruimte voor grotere gezelschappen.

Binnen en buiten genieten
De gezellige zitkuil, bankjes en loungekussens aan dek zorgen ervoor dat je met mooi weer aan dek heerlijk kunt luieren en genieten van de rust op het water.  Maar ook binnen is het goed toeven: De 6 unieke en uitzonderlijk grote patrijspoorten, 10 cm boven de waterlijn, bezorgen je een prachtig uitzicht over het water en tijdens het zeilen zelfs ónder water! De sfeervolle open haard zorgt na een heerlijke frisse zeildag voor nog meer gezelligheid tijdens het naborrelen en eventueel het diner!

Details

Schipper: Edith ten Woude

Aan boord van de Selene zijn Edith ten Woude en Johan je vaste bemanning. Edith is zorgzaam en al 25 jaar één met de Selene, Johan is relaxt en een rots in de branding; samen vormen ze een (h)echt team!

Vergezeld met een vaste crew zorgen zij voor veiligheid en gezelligheid aan boord en staan ze klaar om je een onvergetelijke dag te bezorgen.

Specificaties

Aantal personen dagtochten
55
Toiletten
2
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Monnickendam (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

IJsselmeer, Markermeer

Prijzen

Op aanvraag Prijslijst weergeven

Bereken prijs