Details
Kaart
Prijzen
Enkhuizen, Lelystad

Soeverein

De Soeverein is een indrukwekkende replica van de spiegelretourschepen uit de 17e eeuw. Met haar spiegel (achtersteven) die vijf meter boven het wateroppervlak uitsteekt, is de Soeverein een statige verschijning. Bovendien is de Soeverein een bijzonder ruim schip.  De bijzondere ‘gadgets’ maken de belevenis compleet; laat de kanonnen maar bulderen!

 

Reilen en zeilen

Vanuit thuishaven Lelystad vormen het Markermeer en IJsselmeer het vaargebied. In overleg kan je trouwens ook vanuit andere havens afvaren. De bemanning is gastvrij en legt je graag uit hoe de Soeverein reilt en zeilt. Help je mee? Wie geïnteresseerd is, kan z’n hart ophalen en aansluiting vinden bij de bemanning. Maar natuurlijk wordt de vaartocht tot in de puntjes verzorgd en is het vooral dé kans om te genieten van goed gezelschap op een prachtig schip!

 

Vervlogen tijden
Het interieur van de Soeverein neemt je mee naar vervlogen tijden. Met veel hout, koper en kroonluchters is de sfeer scheeps en toch intiem. Er is volop ruimte om te ontspannen, te eten, te overleggen en een drankje te gebruiken aan de bar.

 

Er is ruimte voor 150 gasten. Komt het goed uit om aan het einde van de dag te blijven slapen? Dat kan. Er zijn maximaal 44 kooien. De hutten zijn comfortabel, compleet met een eigen ‘natte cel’ met douche en toilet. Zelfs een bruidssuite ontbreekt niet op dit magnifieke schip! 

Details

Schipper: Gerard Folkers

Maak kennis met Gerard


We stellen schipper en gastheer Gerard binnenkort aan je voor. 

Specificaties

Aantal personen dagtochten
150
Aantal personen meerdaags
44
2-persoonshutten
1
3-persoonshutten
14
Douches
15
Toiletten
18
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Enkhuizen, Lelystad (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

IJsselmeer, Waddenzee

Prijzen

Op aanvraag Prijslijst weergeven

Bereken prijs