Details
Kaart
Prijzen
Rotterdam

MXP Tender

Deze salonboot vervoert je gezelschap graag over water tussen verschillende op- en afstapplaatsen in Rotterdam en omgeving. Er zijn binnen 24 zitplaatsen en op het achterdek buiten is plaats voor circa 10 personen. Bij mooi weer varen we met het dak open en is ook bijna de helft van de binnenruimte open. 


Wat is jouw reden om te varen met de MXP Tender?
De MXP Tender leent zich uitstekend voor een productpresentatie, familiefeest, receptie, bruiloft of jubileum. Maak een rondvaart langs de bijzondere Rotterdamse architectuur, door het havengebied of laat je over het water vervoeren naar het Luxor theater of de Kuip; geen files, geen oponthoud. En dat alles onder het genot van een borrel of heerlijk diner.

Details

Schipper: Rob van der Laan Bouma

Maak kennis met Rob

“Mijn partner Ada Degeling en ik zijn samen eigenaar en de kernbemanning van de MXP Tender. In onze studententijd waren we beiden al gegrepen door het varen op platbodems. Aanvankelijk waren dat skûtsjes. Inmiddels is de schaal wat groter geworden.


Ada is van oorsprong historica. En ik ben bedrijfseconoom. We hebben daarnaast allebei een opleiding gevolgd aan de Enkhuizer Zeevaartschool.

Specificaties

Aantal personen dagtochten
30
Toiletten
1
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Rotterdam (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Rotterdam

Prijzen

Op aanvraag Prijslijst weergeven

Bereken prijs