Familiereis naar zeilparadijs

Bijzondere vakantie met je gezin

Veel gezinnen hadden grote plannen voor een spectaculaire reis naar het buitenland. Met een camper door Canada. Raften in Noorwegen. Backpacken in Azië. Weg van de massa, weg van de gebaande paden. Door de Corona-maatregelen gaat dit allemaal niet door. We snappen je teleurstelling.  

Spectaculaire familiereis

Gelukkig vormen gezinnen een mooie uitzondering op de Corona-maatregelen. Doordat je samenleeft, kun je gewoon met elkaar op vakantie. Daarom verhuren we onze prachtige schepen nu speciaal voor avontuurlijke familiereizen. Het hele schip is exclusief voor je eigen gezin of je groep van meerdere gezinnen. Je krijgt er een privé kapitein en een matroos bij. Benieuwd hoe dat eruit kan zien? Lees het verslag van een bijzondere familiereis. 

IK WIL ZEILEN MET FAMILIE

'Zo'n reis waar je een fotoboek van maakt'

Bijzondere reis met gezin langs geheime plekjes

Ook zonder musea, restaurants en cafés valt er op het IJsselmeer en de Waddenzee veel te ervaren en te beleven. Leg aan in de oergezellige havenstadjes, verken de bijzondere natuurpracht van de Wadden of ga avontuurlijk wadlopen. Zo maar een paar voorbeelden. Hoe klinkt een kampvuurtje stoken op een eiland, met een heerlijke barbecue als toetje?

Zeilen met kinderen

De bemanning van jullie schip staat te trappelen om jullie alle geheime plekjes te laten zien en de reis van je leven te bezorgen. Zo'n reis waar je van droomt. Zo'n reis waar je een album van maakt. Zo'n reis die jij en je kinderen nooit meer vergeten. Schipper Zeger vertelt over zeilen met kinderen. Lees het interview en krijg antwoord op drie vragen die ouders altijd stellen!

ALLES OVER ZEILEN MET KINDEREN

Jullie eigen varende vakantiehuis

Wie nog nooit voet op een historisch zeilschip heeft gezet, weet niet wat hij meemaakt. Het ademt de sfeer van vervlogen tijden. Je zou niet staan te kijken van een opduikende piraat of een gastronomische scheepskok die je verrast met warm brood, vers gevangen vis en een kroes schuimend bier. Je moet het eigenlijk meemaken om het te snappen. Je moet het voelen. Je moet het beleven. In dit filmpje vind je dé 10 redenen om te gaan zeilen met je gezin

Familiereis: historisch én modern

De schepen zijn historisch. Toch zijn ze van alle gemakken voorzien. Schoon, modern sanitair. Comfortabele hutten met gezellige patrijspoorten. Mooie kombuizen waar je heerlijk kunt kokkerellen. De schepen zijn met zorg gerestaureerd en hebben hun nostalgische uiterlijk gelukkig behouden. Stap aan boord en geniet van het glanzende hout, het glimmende koper en natuurlijk de gigantische zeilen. 

VIND JOUW VARENDE VAKANTIEHUIS

Wat kost zo'n reis met een of meer gezinnen?

Ieder schip heeft een maximum aantal reizigers dat mee mag aan boord. De prijs van het schip is hierop berekend. Je reist nu met kleinere groepen. Daar houden we zoveel mogelijk rekening mee. Wat het exacte reisbedrag wordt hangt van veel factoren af. We houden van duidelijkheid, dus daar worden we weleens gek van :) Waar hangt het allemaal van af?  

  • het aantal gezinnen aan boord
  • de duur van de reis (dag, weekend, midweek, week?) 
  • de mate van luxe op het schip 

Neem dus contact op als je de exacte Corona-prijs wilt weten voor jouw groep. We zetten het graag voor je op een rij en doen ons best om een reis te vinden die past in jullie budget. 

Uitgangspunt is: hoe meer mensen, hoe lager de prijs per persoon. 

'Zeilen is vrijheid. De ultieme manier om samen geheime plekjes te ontdekken' 

Kunnen we al een familiereis boeken?

Jazeker kan dat! We kunnen ons wel voorstellen dat je nog wat vragen hebt over je boeking. We hebben de veelgestelde vragen over zeilen in deze Corona-tijd voor je op een rij gezet. 

Annuleringsgarantie

Wij volgen hier de richtlijnen van het RIVM. Mocht je reis niet door kunnen gaan vanwege een Corona-maatregel, dan kun je de reis verzetten of kosteloos annuleren.  

VEELGESTELDE VRAGEN