Details
Reis opties
Delen

Wereldwijd zeilen - Tall Ship Europa

Wij zijn supertrots dat wij je vanaf nu ook weer  de reizen van de driemastbark Europa kunnen aanbieden, waarmee je wereldwijd prachtige zeilavonturen kunt beleven.

Met tall ship Europa wordt écht gezeild, naar de mooiste, afgelegen gebieden over de hele wereld. De bemanning van diverse leeftijden en nationaliteiten vaart het schip, samen met de gasten. Dit zijn liefhebbers van tall ships, met én zonder zeilervaring. De Europa volgt de traditionele zeilroutes over de Atlantische, Stille en Indische oceaan en heeft al zeilend vele continenten bezocht. 

In het voorjaar van 2022 is het tijd om weer naar huis te gaan. Na een spannend jaar vol onzekerheden, moeilijke beslissingen en dappere pogingen, zal de Europa haar (volgeboekte) Antarctica seizoen in Kaapstad afsluiten. Van daaruit zet het indrukwekkende schip koers op een reis over de Atlantische Oceaan die eindigt in Harlingen, Nederland. Onderweg hopen we de afgelegen Atlantische eilanden St. Helena, Ascension en de Azoren te bezoeken, voordat we de vloot van tall ships in Harlingen ontmoeten.  Ga met ons mee op één of meerdere etappes van Kaapstad naar Harlingen en help de Europa weer naar Nederland te brengen!

Reis opties

Geen reis opties beschikbaar