Details
Kaart
Prijzen
Lelystad

Abel Tasman

Ervaar een prachtige zeilbelevenis voor jong & oud aan boord van de Abel Tasman. Met maximaal 120 personen kun je genieten van diverse arrangementen. 

Je hoeft geen ervaring te hebben met zeilen om toch te kunnen genieten van een heerlijke dag op het water. Liefhebbers mogen onder begeleiding van de matroos helpen met het hijsen van de zeilen. De hoge, gesloten reling maakt het schip veilig voor kleine kinderen en de brede gangboorden maken het schip ook toegankelijk voor gasten die slecht ter been zijn. Wil je niet zeilen? Geniet dan van het uitzicht over het water of neem een drankje in de gezellige lounge of scheepsbar.


De Abel Tasman is een bijzondere driemaster van 50 meter lang met maar liefst 680 m2 zeil. Zowel binnen als buiten biedt het schip alle mogelijkheden voor een geslaagd personeelsfeest, klantendag, jubileum, feest of een huwelijk. Een echt droomschip! Je vindt onder meer de volgende voorzieningen:

Salon aan dek met gezellige scheepsbar
Ruime lounge met comfortabele banken
Buffettafels en zelfbedieningsbar
Stuurhut met knusse zithoek
Goede sanitaire voorzieningen

Het partyschip is ingericht met een sfeervolle donkerhouten lambrisering, veel koper en een stoere houten vloer: een grand café op het water!

Details

Specificaties

Aantal personen dagtochten
120
Toiletten
4
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Lelystad (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

IJsselmeer, Markermeer

Prijzen

vanaf € 0,- dag / € 0,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs