Details
Kaart
Prijzen
Enkhuizen, Makkum, Monnickendam

Albatros

Een van de oudste schepen uit de vloot en tegelijkertijd helemaal up to date. De Albatros is een nostalgische zeiltjalk uit 1890 en toch milieuvriendelijk en comfortabel. Door haar stabiliteit is de Albatros bij uitstek geschikt voor wat meer kwetsbare groepen, bijvoorbeeld (jongere) kinderen of mindervaliden. De hutindeling is flexibel.

 

Green Key
De Albatros heeft het keurmerk Green Key. Wat is dat? Dat is hét internationale keurmerk voor duurzaamheid. Ondernemers met dit keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Schipper Zeger weet er alles van!

Details

Schipper: Zeger van der Zel

Maak kennis met Zeger


Ik zeil al sinds mijn 10e. Mijn ouders moeten stalen zenuwen hebben gehad! Na een korte studie sociale geografie en diverse baantjes ben ik 20 jaar geleden letterlijk verzeild geraakt in het varen van platbodems, toen een vriend me vroeg om te schipperen. Sindsdien vaar ik rond op het IJsselmeer, de Waddenzee en in Zeeland. In 2003 haalde ik mijn diploma grote vaart. 

Voor geologische, sterrenkundige en meteorologische informatie kun je mij altijd wakker maken, maar ook voor een gezellige borrel!”Specificaties

Aantal personen dagtochten
12
Aantal personen meerdaags
12
2-persoonshutten
7
Douches
1
Toiletten
2
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Enkhuizen, Makkum, Monnickendam (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Friese meren, IJsselmeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 1.170,- dag / € 4.194,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs