Details
Kaart
Prijzen
Kampen

Alliantie

Scheep in op tweemastklipper Alliantie voor een gezellige zeiltocht. Hijs samen de zeilen en geniet van de mooiste plekken van Nederland. Of dat nu een pittoreske haven aan het IJsselmeer is of de adembenemende Waddenzee. Jullie mogen de bestemming helemaal zelf bepalen, wel afhankelijk van het weer en de wind natuurlijk!  


Gezellig, comfortabel en veilig 
Aan dek van de klipper Alliantie geniet je op jouw manier van het zeilen. Help je graag mee of doe je het liever juist wat rustiger aan? Het kan en mag allemaal. In de ruime kuip kun je gezellig samen zitten om te genieten van een lekker hapje en drankje en een goed gesprek. Is het wat frisser, dan kun je je ook heerlijk terugtrekken in het knusse dagverblijf. Het sfeervolle interieur nodigt uit tot lange, gezellige avonden aan boord. In de ruime keuken maak je de lekkerste maaltijden en hapjes klaar.  


De Alliantie is in 1917 gebouwd als zeilend vrachtschip. maar in de loop der jaren omgebouwd naar een motorvrachter. Toen de vorige eigenaar het schip kocht, besloot hij er weer een echt zeilschip te maken. Natuurlijk met veel aandacht voor de veiligheid aan boord. Het schip met zijn stalen romp voldoet aan alle huidige veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen. Maar ook gezelligheid en comfort spelen een belangrijke rol bij de inrichting van het schip. Bij de deskundige bemanning zijn jullie in goede handen. Dat wordt optimaal genieten! 

Details

Schipper: Ronny Brehler

Van jongs af aan was Ronny al te vinden op het water. Eerst bij de zeeverkenners, maar toen die bootjes hem te klein werden, ging hij op zoek naar grotere schepen. Al snel ging hij werken in de charterzeilvaart en was hij schipper op verschillende platbodemschepen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Toen hij de kans kreeg om de Alliantie te kopen, hoefde hij daar niet lang over na te denken. Zijn droom van een eigen schip was werkelijkheid geworden en daar is hij nog elke dag dankbaar voor!

Ronny is een gezellige en enthousiaste schipper; samen met zijn maat bezorgt hij elke groep graag een onvergetelijke tijd aan boord.


Specificaties

Aantal personen dagtochten
40
Aantal personen meerdaags
28
2-persoonshutten
6
4-persoonshutten
4
Douches
6
Toiletten
6
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Kampen (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Friese meren, IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 1.838,- dag / € 8.663,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs