Details
Kaart
Prijzen
Enkhuizen, Lelystad

Allure

Zin in een ontspannen en gezellige reis aan boord van een historisch zeilschip? Tweemastklipper Allure is ideaal voor relaxte groepsreizen tot 28 personen. Tijdens een dagtocht kunnen er zelfs 45 personen mee. Schipper Zippi brengt je met haar zeilschip graag naar schitterende bestemmingen rond het IJsselmeer en de Waddenzee.

Zeilen met de Allure is een avontuur voor het hele gezin en ook in een vriendengroep of schoolklas is er voor iedereen wat te beleven. Help mee met het hijsen van de zeilen, het overstag gaan of neem plaats aan het roer. Allemaal onder begeleiding van de deskundige bemanning natuurlijk. Bezoek gezellige vissersdorpen, mooie havenstadjes uit de Gouden Eeuw, de mooiste natuurgebieden... Wat jullie maar willen!

Wil je een teamuitje op het water organiseren? Aan dek leer je hoe belangrijk samenwerking is om het schip zeilend te houden en  het ruime dagverblijf inclusief projector biedt voldoende ruimte voor presentaties etc. .

Details

Schipper: Zippi (Sylvelin) Rinnen

Schipper Zippi is de eigenaar van de comfortabele Allure. Ze is met zeilen opgegroeid. Haar ouders waren lid van een zeilvereniging in Duitsland en ook toen al ging ze een paar keer per jaar zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Na de middelbare school heeft ze als maat en later als schipper op verschillende charterschepen gevaren. 10 jaar later was het zover en kocht ze haar eigen schip, de Allure.

"Ik ben nog steeds gek op zeilen. Samen met de groep bepaal ik waar de zeiltocht heen gaat. Of het nu een toeristische haven als Hoorn, Volendam of Enkhuizen is, of droogvallen op het Wad om een wandeling te maken. Alles is mogelijk. Maar  het belangrijkst vind ik dat iedereen zich thuis voelt en kan ontspannen aan boord. Alles draait om beleving en ontspanning. Op het water komt iedereen tot rust en heb je weer aandacht voor elkaar en de kleine dingen". 

Specificaties

Aantal personen dagtochten
45
Aantal personen meerdaags
28
2-persoonshutten
4
4-persoonshutten
4
Douches
3
Toiletten
4
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Enkhuizen, Lelystad (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Markermeer, IJsselmeer, Waddenzee

Prijzen

Op aanvraag Prijslijst weergeven

Bereken prijs