Details
Kaart
Prijzen
Lelystad

Allure

Zin in een ontspannen en gezellige zeilreis aan boord van een historisch zeilschip? Voel je thuis op tweemastklipper Allure, een ideaal zeilschip voor relaxte groepsreizen tot 28 personen. Tijdens een dagtocht kunnen er zelfs 45 personen mee. Schipper Zippi brengt je met haar zeilschip graag naar schitterende bestemmingen rond het IJsselmeer en de Waddenzee. Haar motto: alles draait om beleving en ontspanning. 

Zeilen met de Allure is een avontuur voor het hele gezin en ook voor vriendengroepen of schoolklassen is er voor iedereen wat te beleven. Help mee met het hijsen van de zeilen, het overstag gaan of promoveer tot kapitein aan het roer. Allemaal onder begeleiding van de deskundige bemanning natuurlijk. Bezoek gezellige vissersdorpen, mooie havenstadjes uit de Gouden Eeuw, de mooiste natuurgebieden... Wat jullie maar willen.  

Wil je een teamuitje op het water organiseren? Aan dek ervaar je hoe belangrijk samenwerking is om het schip zeilend te houden. Het ruime dagverblijf inclusief projector biedt voldoende ruimte voor presentaties. 

Details

Schipper: Zippi Rinnen

Schipper Zippi is de sympathieke eigenaar van de comfortabele Allure. Zeilen is haar met de paplepel ingegoten. Haar ouders waren lid van een zeilvereniging in Duitsland en ook toen al ging ze een paar keer per jaar zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Na de middelbare school heeft ze als maat en later als schipper op verschillende charterschepen gevaren. Tien jaar later was het zover: ze kocht haar eigen schip, de Allure.

"Ik ben nog steeds gek op zeilen. Samen met de groep bepaal ik waar de zeiltocht heen gaat. Of het nu een toeristische haven als Hoorn, Volendam of Enkhuizen is, of droogvallen op het Wad om een wandeling te maken: alles is mogelijk. Maar het belangrijkst vind ik dat iedereen zich thuis voelt en kan ontspannen aan boord. Alles draait om beleving en ontspanning. Op het water komt iedereen tot rust en heb je weer aandacht voor elkaar en de kleine dingen". 

Specificaties

Aantal personen dagtochten
45
Aantal personen meerdaags
28
2-persoonshutten
4
4-persoonshutten
5
Douches
3
Toiletten
4
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Lelystad (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 2.174,- dag / € 8.624,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs