Details
Kaart
Prijzen
Enkhuizen

Anna Trijntje

Een historisch zeilschip huren voor een dag, weekend of langer? Denk dan eens aan de tweemastklipper Anna Trijntje, gebouwd in 1902. Je krijgt er een enthousiaste schipper bij: Stefan. Hij brengt jou en je groep graag naar de leukste en gezelligste havens aan het IJsselmeer. Liever genieten van de rust van het unieke Waddengebied? Ook dan zit je goed aan boord van deze unieke groepsaccommodatie. Varen is ervaren. Dat betekent: je hoofd uit, je zintuigen aan. Voel de vrijheid, hoor het ruisende water en proef het zout na een dag op het water. Ontspan en droom weg, in goed gezelschap van adembenemende vergezichten en een eindeloze horizon. 

Ontspannen en actief genieten
Aan dek mag je helpen met het hijsen van de machtige zeilen. Ook kun je de kapiteinspet en het roer overnemen, natuurlijk met begeleiding van Stefan. Maar niets moet. Leun heerlijk achterover en geniet van dichtbij van het reilen en zeilen aan boord. In de kombuis van het schip maak je de lekkerste maaltijden klaar. Buitenlucht maakt hongerig! Met de lange tafels in het oergezellige dagverblijf heb je alle ruimte om er met elkaar een gezellige avond van te maken. 

Details

Schipper: Stefan van der Valk

"Zeilen doe ik al bijna mijn hele leven. Mijn eerste zeilbrevetjes haalde ik al op mijn 12e.Daarna ben ik altijd blijven zeilen in mijn vrije tijd. Zodra ik de kans zag was ik op het water te vinden!  

De eerste stappen op professioneel zeilgebied maakte ik als maat op een klipper. Dit was fantastisch, maar mijn droom was om uiteindelijk schipper te worden, wat me in 1999 gelukt is. En het werd nog beter, want in 2019 werd ik de trotse eigenaar van mijn eigen boot, de Anna Trijntje. En nu doe ik niets liever dan mijn gasten mee te nemen over de mooiste vaargebieden in Nederland."

Specificaties

Aantal personen dagtochten
25
Aantal personen meerdaags
17
Extra personen meerdaags
5
2-persoonshutten
4
4-persoonshutten
2
6+-persoonshutten
1
Douches
1
Toiletten
2
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Enkhuizen (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Friese meren, IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 1.080,- dag / € 3.834,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs